alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

CYBER MONDAY: KLÄDER FÖR BARN

 
[283]
1 / 6
Sida:av 6

Black Friday: barnkläder som inte gör hål i plånboken

Att våra barn växer så det knakar är ingen nyhet, men varje gång det sker blir man lika förvånad och vi vet att nya kläder inte är billigt, därför har vi valt att sänka priset på några av era favoriter så även minstingen kan få känna av den coola adidas-andan medan hen springer ut på spännande äventyr. Våra Black Friday: barnkläder har blivit tillverkade i slitstarkt och stretchigt material så ditt barn kan fokusera på lekens värld, vilket kräver stor rörelsefrihet i kläderna hen bär. Om ditt barn har ett favoritlag kan du överraska henom med ett roligt matchset med favoritlagets emblem som de kan stolt spatsera runt med medan de försöker bli världens nästa stora stjärna. Självklart andas våra kläder tack vare smarta meshinfällningar så ditt barn inte behöver överhettas medan hen beger sig ut med sina vänner på lek och bus. Våra Black Friday: barnkläder gör det möjligt för dig att investera i grym kvalitet till ett lägre pris, självklart kan du förvänta dig roliga grafiska tryck tillverkade av våra gästdesigners såväl som inspirerade från barnens favoriter, men även den ikoniska Trefoil och 3-Stripes loggan som bara andas adidas.

Barnkläder för den allra minsta till det lite större barnet

Något som vi kan lära oss från barnen är att vara närmare naturen. Vi har blivit inspirerade av detta och har därför försökt att tillverka barnkläder som är miljövänliga tack vare återvunnet material, men även ekologiskt. Vår ekologiska bomull sitter skönt och mjukt på kroppen samtidigt som bomullen tagits fram med rättvisa arbetsförhållanden såväl som tagit hänsyn till naturen. Våra naturvänliga kläder är dessutom nedsatta i pris så du kan ha råd att skämma bort din minsting, matcha gärna tillsammans med ett par av våra sneakers och låt ditt barn bege sig ut på sin skattjakt.