alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

CYBER MONDAY: PRODUKTER FÖR BARN

 
[276]
1 / 6
Sida:av 6

Uppmuntra till lek och rörelse med Black Friday: barnartiklar på rea

Rörelse och sport är alltid i centrum för adidas design och detta gäller även för kläder och skor i juniorstorlekar. Bland adidas Black Friday: barnartiklar på rea hittar du skor, kläder och tillbehör som ger barnen en bekväm känsla med full rörelsefrihet. Precis som för sina herr- och damkollektioner är adidas barnartiklar anpassade efter olika typer av sporter och rörelser för att barnen ska få så bra förutsättningar som möjligt för sin träning. Ge de minsta atleterna ordentligt med stöd så de kan fokusera på träning och lek utan distraktion.

Smarta material i adidas Black Friday: barnartiklar-outlet

Rätt material gör stor skillnad för bekvämligheten. Med plagg som leder bort fukt och värme från kroppen får barnen till exempel en sval och torr känsla även under svettiga träningspass. I adidas Black Friday: barnartiklar-outlet hittar du även plagg i snabbtorkande material som gör att barnen slipper oroa sig över pinsamma svettfläckar på kläderna, vare sig de ska till skolan eller träningen. Du hittar en mängd olika basplagg som klassiska Trefoil t-shirts i härliga färger eller mysiga huvtröjor för en mysig och värmande stil. Matcha adidas sportkläder med en snygg keps eller mössa för att sätta pricken över i:et.

Skor i juniorstorlekar

adidas skor för barn håller samma höga kvalitet som adidas vuxenstorlekar. Här finns skor för allt från fotboll och gymnastik till löpträning och strand. Skorna är alltid anpassade efter respektive sports specifika rörelser. Med adidas välkända 3-Stripes längs med skornas sida får barnen en klassisk sportstil som håller säsong efter säsong. Du hittar även flera skor i designer som är särskilt anpassade efter barn med härliga färger och mönster. Matcha träningssneakers med adidas barnstrumpor för att få så bra passform som möjligt i skorna samt minska risken för friktion och glid som kan leda till skavsår.