alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Black Friday: Herrskor

 
[157]
VS Pace Shoes
Pro Model 2G Low Shoes
EQ21 Run Shoes
Ultraboost 4.0 DNA Shoes
Supernova Shoes
Novaflight Volleyball Shoes
AX2S
ZX 22 BOOST Shoes
ZX 2K BOOST 2.0 Shoes
ZX 2K BOOST 2.0 Shoes
CONTINENTAL 80 STRIPES
Adilette Aqua Slides
Advantage Base Shoes
Power Perfect 3 Tokyo Weightlifting Shoes
THE INDOOR CYCLING SHOE
Ultraboost Web DNA Shoes
Ultraboost BM Shoes
NMD_R1 Shoes
ZX 2K Boost Utility GORE-TEX Shoes
Retropy E9 Shoes
NMD_R1 Shoes
ZX 2K Boost 2.0 Shoes
EQ21 Run Shoes
Solar Drive ST Skor
Supernova Shoes
Supernova Shoes
Lite Racer 2.0 Shoes
Nebzed Super BOOST Shoes
Adilette Aqua Slides
Reptossage Slides
The Gravel Cycling Shoes
AX2S
D Rose Son of Chi Shoes
D Rose Son of Chi Shoes
AX2S
Gamemode Knit Indoor Boots
SolarGlide ST 4 Shoes
Daily 3.0 CLN Lifestyle Skateboarding Translucent Sidewall Clean Canvas Upper Shoes
Agent Gil Restomod Shoes
The Velosamba Vegan Cycling Shoes
Response SR Shoes
Ultraboost 1.0 DNA Shoes
ZX 5K BOOST Shoes
1 / 4
Sida:av 4

Snabba och säkra steg med Black Friday: herrskor på rea

adidas har revolutionerat sportvärlden med sneakers och träningsskor som ger fötterna stöd och komfort för bättre prestation. De ikoniska silhuetterna har setts på världens främsta atleter och ger dig större möjligheter att nå nya resultat. Med högteknologiska material får du Black Friday: herrskor på rea som främjar dina rörelser och låter dig optimera din träning. Välj bland en mängd olika modeller som är anpassade specifikt efter olika typer av sporter och träningsformer för att du ska få ut så mycket som möjligt av dina pass. Med inspiration från adidas ikoniska design hittar du modeller med klassiska kontrasterande 3-Stripes men även enfärgade modeller och mönstrade ovandelar.

Välj rätt skor i adidas Black Friday: herrsko-outlet

Olika modeller av Black Friday: herrskor på rea har olika fördelar och användningsområden, så se till att välja en skomodell som passar för din träningsform. Bland Black Friday: herrskor på rea hittar du material i mjukt skinn, veganskt läder och lätt Primeknit. Ovandelarna är gjorda för att du ska få så bra passform som möjligt på dina skor. Med läderovandelar får du en skyddande och stabil känsla medan Primeknit har en ventilerande och lätt funktion. Du hittar lätta gummisulor för inomhusbruk och grövre räfflade sulor för terräng och ojämna underlag.

Fräsch stil med klassiska modeller

Med adidas Black Friday: herrskor på rea får du sneakers som ger dig en fräsch stil. Med klassiska modeller som uppdaterats med ny teknologi får du både en tidlös stil och kan samtidigt dra nytta av det allra senaste inom teknologi. Välj bland färggranna 3-Stripes detaljer, mönstrade ovandelar och minimalistisk design. Matcha dina sneakers med adidas sportstrumpor för att få så bra passform som möjligt i skorna. Strumporna motverkar glid i skorna vilket annars leder till friktion och skav, och med absorberande och ventilerande strumpor får du dessutom torra och svala fötter.