alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Tjejer

 
[1518]

Snygga barnkläder från adidas för flickor

Låt barnen röra sig med full frihet vare sig det gäller lek eller träning. Med kläder från adidas för flickor får barnen sköna kläder som ger full komfort under hela dagen. I material som både ger flexibilitet till rörelser och en bekväm känsla mot huden kan tjejerna lägga fullt fokus på sina aktiviteter. Välj bland allt från tracksuits och jackor till skor och accessoarer som låter tjejerna prestera på topp. Bland adidas kollektion av kläder för tjejer hittar du dessutom en mängd plagg som är gjorda av återvunna och miljövänliga material. 

Högkvalitativa material på flickkläder för lek och träning

adidas kläder är designade med rörelse och komfort i fokus och detta gäller även när det kommer till barnkläder. Med sköna material som inte förhindrar barnens rörelser hittar du en mängd plagg som passar både till skola, lek och träning. I kollektionen adidas för flickor hittar du bland annat flera praktiska set som ger tjejerna en sportig stil från topp till tå. Här finns adidas klassiska tracksuits i juniorstorlekar som fungerar för en mängd olika aktiviteter. För full komfort är det viktigt att du väljer rätt skor till barnen. Hos adidas hittar du en stor kollektion av barnskor som ger säkra och stötdämpande steg så småttingarna orkar hålla sig på fötterna hela dagen.

Snygg design för alla smaker

Alla barn kan hitta snygga plagg från adidas flickkollektion. Här finns både klassiska adidas plagg i små storlekar samt design som är särskilt framtagen för barn. Bland annat hittar du roliga Disney-motiv, härliga pastellfärger och färggranna grafiska mönster i kollektionen. Glöm inte att matcha adidas för flickor med praktiska accessoarer som skolryggsäckar och väskor där barnen själva lätt kan organisera och hålla koll på sina tillhörigheter. Kollektionen av accessoarer innehåller även användbara tillbehör som halsdukar, handskar och mössor.