alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

malvakt

 
[24]

Målvaktshandskar

Accessoarer spelar en avgörande roll. Våra ikoniska kollektioner har designats för att hjälpa dig i mål. Det blir alltid mer lustfyllt med adekvat tillbehör. Upptäck innovatören i dig och visa vad du går för – med målvaktshandskar från adidas. Alla målvaktshandskar från adidas är designade för att passa din aktiva livsstil.

Skapade för kreatörer – målvaktshandskar från adidas

Vi erbjuder målvaktshandskar som består av polyester.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Med målvaktshandskarskollektioner som Performance ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Performance höjer motivationen och ger större framgångar på en ny nivå. Våra målvaktshandskar är tillgängliga i grått, vitt, grönt och många andra färger.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan barn, damer och herrar skriva sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. När framtiden börjar är upp till dig. Upptäck våra målvaktshandskar från adidas – nu är stunden inne.