alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Vattentäta golfskor

 
[46]
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Öva på svingen med torra fötter med vattentäta golfskor

adidas håller alltid din komfort och prestation i fokus i sin design, och därför hittar du golfskor som låter dig optimera ditt spel och hålla dig bekväm under långa matcher och träningsrundor. Med adidas vattentäta golfskor håller du fötterna torra på blöta banor och när vädret inte håller. Med säkra steg även på hala och blöta underlag kan du träna i alla väder och förbättra ditt spel med en säker sving. Välj bland en mängd olika modeller som ger dig torra fötter och säkra steg på banan.

adidas vattentäta golfskor i högteknologiska material

Vattentäta golfskor från adidas är gjorda för att du ska kunna maximera ditt spel. Med högkvalitativa material får du skor som är både tåliga och bekväma. Finslipa ditt spel med lätta och energifyllda steg i performance material. Med Boost i mellansulan får du golfskor som ger dig extra energi och fjädring i stegen och med Torsion X-stabilitet får du en säker sving. Den vattentäta ovandelen i textil gör att du får en omslutande passform som följer med i varje steg, och med greppande sulor som har mönsterspår i Adiwear slipper du halka även när underlaget är vått. 

Klassisk design med vattentäta skor för golf

Med vattentäta golfskor från adidas får du klassisk adidas design i en uppdaterad stil. Bland annat ser du ikonisk design som adidas 3-Stripes längs med skornas sidor blandat med nymodiga blockfärger. Du hittar både diskreta och sofistikerade skor i dämpade färger samt sportiga neonfärgade skor för en färgglad och iögonfallande stil. Matcha dina vattentäta golfskor med adidas vattentäta och vindskyddande golfkläder. Med lätta golfjackor får du skydd mot kalla vindar samtidigt som du behåller din rörelsefrihet med de smarta snitten. Stretchiga golfbyxor och golftröjor ger dig flexibla rörelser och plagg som inte hindrar ditt spel utan låter dig prestera på topp.