alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Messi

 
[36]

Dominera på fotbollsplanen med kollektionen adidas Messi

adidas har flera olika samarbeten med designers och atleter för att skapa så bra utrustning som möjligt. I samarbetet med den legendariske fotbollsspelaren Lionel Messi har adidas tagit fram en kollektion av kläder och skor för fotbollsplanen. Med adidas Messi-kollektion får du högkvalitativa plagg och skor som ger dig utrustning i världsklass för att dominera på planen. Välj bland snygga snitt och färger där klassisk adidas design har uppdaterats med fotbollslegenden Messis coola stil. Kollektionen innehåller skor och plagg i storlekar för både vuxna och junior. 

Lionel Messis design tillsammans med adidas högpresterande material

En stjärna som Messi ser såklart till att ha alla förutsättningar för att kunna prestera på topp på planen. Att ha rätt utrustning är A och O och med adidas Messi-plagg får du sköna och högpresterande material som håller dig bekväm under matchen. adidas Messi fotbollströjor ger dig en svalkande och ventilerande känsla samt material som leder bort fukt och svett från kroppen. Dessutom är materialen snabbtorkande för att du ska slippa svettfläckar. Både fotbollströjor och huvtröjor för uppvärmning ger dig full rörelsefrihet med smal passform och mycket stretch. 

Var snabbast på planen med adidas fotbollsskor från Messi 

adidas Messi fotbollsskor kommer i modeller för olika typer av fotbollsplaner så se till att välja rätt sula för just din träning och det underlag du spelar på. Messis Nemeziz fotbollsskor ger en följsam passform som gör att skorna följer med i varje rörelse. Den fixerade passformen ger stabilitet till dina steg och full kontroll över bollen. Ytan på skornas ovansida ger dig dessutom perfekt grepp på bollen för rena tillslag. Du hittar adidas Messi-skor i sofistikerade helsvarta modeller eller häftiga neonfärgade mönster. Matcha med adidas fotbollsstrumpor för att få optimal passform i skorna och minska glid och friktion som kan leda till distraktion och skavsår.