alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

rugbytröja dam

 
[1]

Rugbytröjor för damer

Nu har vi dessutom gett vår genuina adidas-stil en modern uppdatering, vilket innebär att du kan se sportig ut och känna dig bekväm i våra plagg även när du är på språng på fritiden. I våra kollektioner finns en mängd designer som är skapade specifikt för dina krav. Med rugbytröjor från adidas är du ständigt snygg och bekväm. Våra rugbytröjor för damer kompletterar din stil.

Märket med de tre ränderna – rugbytröjor för damer från adidas

Polyester och återvunnen polyester är två av de material vi använder för att producera våra rugbytröjor. Värderar du hållbarhet? Det gör vi också! Det är därför vi använder återvunna material i vår tillverkning. Det innebär att du både slår ett slag för miljön och för dig själv när du deltar i sportaktiviteter.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Med rugbytröjorskollektioner som Performance ligger du alltid steget före de senaste trenderna. Performance höjer motivationen och ger fler framgångar på en ny nivå. Våra rugbytröjor är tillgängliga i svart.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan damer skapa sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. Som de genuina atleter vi är vet vi att det är detaljerna som gör störst skillnad, vare sig det är före, under och efter träningen. Därför har våra outfits för kvinnor skapats med höga kvalitetskrav för sport och vardagen. Framtiden börjar idag. Plocka fram våra rugbytröjor för damer från adidas – nu är stunden inne.