alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Rugby · T-Shirts

 
[7]

Rugby t-shirts som andas samtidigt som de är mjuka

Oavsett om du älskar att spela rugby eller mest bara kollar för att heja fram ditt favoritlag så har vi en rugby t-shirt som passar dig och dina behov. Då vi vet att det kan vara skönt att ta det lugnt framför matcherna på TV:n har vi skapat rugby t-shirts som visar ditt stöd i mjukt material så som bomull, singeljersey och polyester som sitter skönt mot huden. Självklart har vi även försökt respektera naturen till den största mån vi har kunnat genom att använda oss av återvunnet och organiskt material för att skapa naturvänliga kläder. Vi tänkte såklart även på dig på dagarna då du själv vill slänga dig ut på planen och ta hem pokalen med ditt lag - så vi skapade inte bara bekväma rugby shirts men även några som andas tack vare smart material som AEROREADY.  

Skin på och utanför planen i t-shirts för rugby

Rugby t-shirts kommer i olika modeller så du kan hitta en som passar dig, och självklart ger de dig den rörelsefrihet du behöver på rugbyplanen. Visa ditt stöd genom att köpa en fräsch rugby t-shirt med ditt lags logga som du stolt kan visa upp när du vandrar genom stan för att göra dig redo för matchen. Ibland kan det bli lite enformigt att endast ha rugby t-shirts i en färg, därför samarbetar vi ofta med olika designers och konstnärer som hjälper till att skapa unik och häftig grafik så du kan sticka ut från mängden och glänsa lika mycket till vardags som du gör på planen. Matcha gärna dina rugby t-shirts med ett par matchande shorts eller byxor - beroende på din kroppstemperatur. Gör dig redo att tillsammans med ditt team slå rekord och dra hem vinsten, den här säsongen kan bli eran!