alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

rugbyboll

 
[3]

Rugbybollar

Accessoarer gör skillnad. Våra ikoniska kollektioner har designats för att hjälpa dig i mål. adidas bidrar med en rejäl dos motivation för att du ska hålla igång. Även om du inte är på väg till ett träningspass gör våra tillbehör att du alltid kan se livet med sportfokuserad blick. adidas utvecklar rugbybollar för atleter. Våra rugbybollar ger dig stil.

Skapa dina egna regler – rugbybollar från adidas

Vi har rugbybollar som består av naturgummi.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Det spelar ingen roll om det är märken som Performance – med adidas-rugbybollar gör du inte enbart intryck på nästa träning utan också på vägen dit. Performance har skapats för atleter som inte är redo att kompromissa med stilen – retrodesign med ett distinkt fokus på funktion. Våra rugbybollar är tillgängliga i vitt.

Människor med nyskapande idéer som revolutionerar världen – adidas-produkter för barn, damer och herrar. Framtiden börjar nu. Plocka fram våra rugbybollar från adidas – nu är stunden inne.