alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

rugby shirt

 
[14]

Rugbytröjor

Vad motiverar dig? Sportig design, lediga retrovibbar och ett brett urval av mångsidiga outfits ger inspiration till en ledig streetstil. I rugby kan ett par sekunder vara det som skiljer en seger från nederlag. adidas har teknologin som krävs. Bevisa vad du går för på planen när det verkligen gäller. Våra rugbytröjor har precis rätt stil för dig och dina krav så att du har möjlighet att nå din personliga potential. Med dessa rugbytröjor kommer du att vara rätt utrustad.

Skapade för kreatörer – rugbytröjor från adidas

Vi har utrustningen för din sport så att du får motivationen som krävs för att presterar på topp när du tränar rugby: .

Våra rugbytröjor har tillverkats av bomull, polyester och återvunnen polyester. Bomull är det material som känns bäst mot huden och det får dig inte att svettas snabbare. Det passar framförallt för mindre intensiva aktiviteter och som ett ytterlager.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Med rugbytröjorskollektioner som Y-3 och Performance ligger du alltid steget före de senaste trenderna. Performance är produktlinjen för atleter som har extremt höga förväntningar på sig själva och som skriver reglerna åt sig själva. Y-3-kollektionen av Yohji Yamamoto är känd för sin avantgardistiska design. Designerns legendariska oversizemodeller i svart har draperad, varierad textur. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningspasset med ventilerande material och superfunktionella teknologier som AEROREADY, CLIMALITE och CLIMACHILL. Våra kollektioner med rugbytröjor inkluderar Parley, Clima och RDY. Vi vill ha hav som är fria från plast och gör funktionella sportprodukter av plastavfall. Parley är en kollektion där vi använder plastavfall som plockats upp på stränder och i kustområden som råmaterial. Vi erbjuder rugbytröjor i svart, vitt och lila.

Människor med nyskapande idéer som förändrar världen – adidas-produkter för barn, damer och herrar. Visa din alldeles egna stil med rugbytröjor från adidas.