alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

rugby shorts

 
[3]

Shorts för rugby

Låt inget distrahera dig från att följa din rutin. adidas outfits passar din stil och gör att du kan ta dig an dagens mål med lätthet och energi. Spelar du lagsporter som rugby? – Då kan material och passform avgöra vem som vinner. Visa vad laganda verkligen betyder med kläder från adidas när alla ger sitt bästa och tävlingsandan stiger. Kläder med adidas legendariska logotyp är en självklarhet på sportens arena och inom streetmodet. Våra shorts har en otvetydig 3-stripes-design. Alla shorts för rugby från adidas är designade för att passa din aktiva livsstil.

Skapade för kreatörer – shorts för rugby från adidas

Oavsett om det gäller träning eller tävling – idag kommer du prestera på en ny nivå när rugby: .

Våra shorts innehåller även polyester och återvunnen polyester. Lösningen på problemet med plast är innovation. Vi ger en ny funktion åt plasten och använder den som ett återvunnet material vid tillverkningen av våra produkter.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Med shortskollektioner som Performance ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Performance är framtagen för atleter som inte tänker kompromissa med stilen – retrodesign med ett distinkt fokus på funktion. Våra shorts finns i svart och blått.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan herrar skriva sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. Shorts för rugby från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är beredd att sätta nya mål varje dag.