alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Rugby All Blacks

 
[18]

Visa vilket ditt favoritlag är med våra plagg från Rugby All Blacks

En riktig supporter syns lång väg. Oavsett om du är ute efter kläder att ha på dig när du tittar på matcher hemma i soffan eller vill hitta något att träna i som samtidigt visar vilket lag du håller på är våra träningskläder Rugby All Blacks en bra idé. Vi har även riktigt snygga rugbybollar som är ett absolut måste om du gillar All Blacks. Här har du chansen att spela rugby med stil, och det finns hoodies, t-shirts och nederdelar att välja mellan för att hedra laget.

Praktiska och miljövänliga material i våra All Blacks

För att det ska kännas riktigt bra att ha på sig våra All Blacks-plagg har vi sett till att i stor utsträckning tillverka dem av material som är extra skonsamma för miljön. Vi använder oss till exempel av bomull som är hållbart odlad i samarbete med Better Cotton Initiative. Vi har även polyester som är gjord av återvunnen plast. Dessa två material sätter fingret på och gör något åt två av våra stora miljöproblem. Samtidigt håller de mycket hög kvalitet och polyestern har fuktledande egenskaper som är mycket praktiska i träningskläder.

Så vårdar du dina träningskläder

Följ alltid tvättinstruktionerna på lappen i plagget. De flesta av våra träningsplagg tvättas i 30 eller 40 grader med ett milt tvättmedel. Oftast bör du undvika både sköljmedel och torktumlare och det är bra att tvätta plaggen ut och in för att undvika att slita på dem. De bör även strykas ut och in, och det är oftast lagom att använda en prick på strykjärnet. Var noga med att packa upp träningskläderna ur väskan direkt när du kommer hem för att undvika dålig lukt som uppkommer om de ligger fuktiga en längre tid.