alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

rugby tröja

 
[2]

Rugbytröjor

Har du också väldigt hög standard i alla situationer? Vi vet att detaljerna är avgörande. Med våra outfits får du perfekt stil utan att du behöver offra dynamiken. I rugby kan ett par ögonblick vara det som skiljer en vinst från en förlust. adidas har teknologin som krävs. Visa vad du går för på planen när det verkligen gäller. I våra kollektioner hittar du flera designer som är skapade specifikt för dina behov. Iklädd rugbytröjor från adidas är du alltid snygg och bekväm. Alla rugbytröjor från adidas är designade för att hjälpa dig i din aktiva livsstil.

Märket med de tre ränderna – rugbytröjor från adidas

Vi har utrustningen för din sport så att du blir riktigt motiverad att maximera dina prestationer när du tränar rugby: .

Våra rugbytröjor innehåller även bomull, polyester och återvunnen polyester. Alla kläder som innehåller bomull känns sköna mot huden eftersom man inte svettas så intensivt i dem. Materialet är det perfekta valet om du är ute på språng på fritiden eller ägnar dig åt ett lätt träningspass.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Med rugbytröjorskollektioner som Performance ligger du alltid steget före de senaste trenderna. Performance är framtagen för atleter som inte är villiga att kompromissa med stilen – retrodesign med ett tydligt fokus på funktion. Våra rugbytröjor finns i svart och blått.

Vill du skriva dina egna regler? Med våra produkter för herrar kan du både ha roligt och prestera på topp. När framtiden börjar är upp till dig. Upptäck våra rugbytröjor från adidas – nu är stunden inne.