alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

outdoor jacka dam

 
[173]
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
1 / 4
Sida:av 4

Jackor för damer för utomhussport

Vad driver dig? Sportig design, lediga retrovibbar och ett brett urval av mångsidiga outfits för damer ger inspiration till en ledig streetstil. När du tränar utomhussport krävs viljestyrka för att nå målen. adidas plagg är tillverkade av material som håller dig bekväm och följer dina rörelser – så att du kan ge allt. I våra kollektioner har vi flera designer som är skapade specifikt för dina krav. Med jackor från adidas är du ständigt bekvämt och snyggt klädd. Våra jackor för damer för utomhussport ger dig stil.

Märket med de tre ränderna – jackor för damer för utomhussport från adidas

På nya stigar – med outdoorprodukter kan du upptäcka världen på nytt var dag. Fortsätt att vara fri och nyfiken: jackor från adidas.

Nylon, polyester och återvunnen polyester är tre av de material vi använder för att tillverka våra jackor. Vi förlitar oss på återvunna material eftersom vi vill rädda haven. För vår egen skull och för framtida generationers skull. Genom att använda återvunna material skapar vi mindre avfall och hushåller med resurserna.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Med jackkollektioner som Performance och TERREX ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Snö och regn? Ruggiga vindar? Skumpiga vägar? Inga problem! adidas Terrex är plagg som designats för utomhusaktiviteter. Vi håller dig varm och torr under äventyren på höga höjder och ser till att du står på stadiga fötter. Performance höjer motivationen och ger fler framgångar på en ny nivå.

Vi testar noggrant ny teknologi som PERTEX, FORMOTION och PRIMALOFT i tuffa förhållanden. RAIN.RDY, CLIMAHEAT och CLIMALITE absorberar fukt, håller kylan ute och ger behaglig värme åt dina ansträngda muskler. RDY, Clima och Parley är våra populära kollektioner med jackor. Det är viktigt för oss att skydda planeten. Därför har vi utvecklat Parley. För den här kollektionen har vi bearbetat plast som samlats in på stränder och i kustområden. Parley kombinerar därmed omsorg om planeten med superfunktionell design. Det finns jackor i rosa, turkos, gult och många andra färger.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan damer skriva sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. Är stil och funktion viktigt för dig? Utforska vårt stora sortiment med outfits för kvinnor. Oberoende av om det gäller minimalistisk atletstil eller spektakulära uppdateringar av autentisk adidas-design så har vi något för dig. Längdskidåkning, maratonlopp, utförsåkning, snowboardåkning eller vandring – var beredd när det gäller. Med produkter från adidas har du den bästa utrustningen för att göra precis det. Jackor för damer för utomhussport från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är inställd på att slå ditt personbästa varje dag.