alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

tunn regnjacka

 
[55]
Dam TERREX Brun Terrex Agravic Graphic 2.5 Layer Rain JacketDam TERREX Brun Terrex Agravic Graphic 2.5 Layer Rain Jacket

Terrex Agravic Graphic 2.5 Layer Rain Jacket

Dam TERREX

1 / 2
Sida:av 2

Tunna regnjackor

Nu har vi dessutom gett vår genuina adidas-stil en modern uppdatering så att du kan se sportig ut och känna dig bekväm i våra plagg även när du är aktiv på fritiden. Världen väntar på dig. adidas regnjackor har designats för att skydda dig i ur och skur – till skogs, i bergsterräng och i staden. Med dessa tunna regnjackor kommer du att vara rätt utrustad.

Sätt upp dina egna regler – tunna regnjackor från adidas

Vi säljer regnjackor som består av nylon, polyester och återvunnen polyester. Lösningen på problemet med plast är innovation. Vi använder plast på ett nytt sätt och använder den som ett återvunnet material när vi tillverkar våra produkter. Det är extra viktigt att ha kläder och skor tunn när du tränar – för du vill inte att något ska bromsa dig.

Med våra märken står du i centrum

Upptäck trender som kan bli klassiker i kollektionerna med regnjackor från märken som Originals, Athletics och TERREX. Förbli legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots lediga retrovibbar. Performance är framtagen för atleter som inte vill kompromissa med stilen – retrodesign med en tydlig betoning på funktion. Kallt väder? Starka vindar? Skumpiga vägar? Inga problem! adidas Terrex är plagg som designats för utomhusaktiviteter. Vi håller dig torr och varm under äventyren i bergen och ser till att du står på stadiga fötter. Superfunktionell teknologi som RAIN.RDY, CLIMAPROOF och WIND.RDY utgör en stadig grund i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Våra kollektioner med regnjackor inkluderar adicolor, Parley och MyShelter. Miljöskydd är viktigt för oss. Det är därför vi har utvecklat Parley. För den här kollektionen har vi bearbetat plast som samlats in på stränder och i kustområden. Parley kombinerar därmed miljöhänsyn med superfunktionell design. Våra regnjackor finns i gult, flerfärg, grått och många andra färger.

Vill du bryta mot reglerna eller skapa dina egna? Med våra produkter för damer och herrar kan du höja ribban och ha kul. 3-Stripes är alltid helt rätt för vandringen. Framtiden börjar idag. Skaffa våra tunna regnjackor från adidas – nu är stunden inne.