alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Regnjackor för damer

 
[76]
1 / 2
Sida:av 2

Håll dig torr i alla väder med regnjackor för damer

Med adidas regnjackor för damer kan du hålla dig torr även i de mest hårda regnfall. Med en stor kollektion av damregnjackor kan du välja mellan en mängd olika modeller och färger. Med en regnjacka för dam får du ett högteknologiskt plagg som låter dig vara aktiv oavsett väder. I lätta och vattentäta material kan du enkelt dra på dessa plagg över dina träningskläder och inte låta regnet hindra dig. Materialen är inte bara lätta och vattentäta men även andas vilket gör att du inte blir varm och fuktig under jackan. adidas regnjackor för damer passar lika bra för träning som för vardagen under olika säsonger.

Håll dig torr med rätt regnjacka för damer

Med rätt design på din jacka kan du hålla dig torr även i de värsta regnskurarna. Med fogade sömmar håller dessa regnjackor vattnet ute och du kan vara säker på att inte en droppe tar sig igenom. Materialen är designade för att inte bara vara vattentäta men även vindtäta och fuktavledande. Detta gör att du håller dig bekväm under hela dagen och slipper känna dig svettig under jackan även när du är i rörelse. Med smarta passformer kan du få både rörelsefrihet samtidigt som kragar och muddar håller vattnet ute. Du hittar även justerbara detaljer som avtagbara huvor och dragskor som låter dig anpassa passformen till din individuella preferens.

Både ett funktionellt och moderiktigt plagg

Med adidas regnjackor behöver du inte kompromissa mellan stil och funktion. Du hittar en stor variation av utformningar och modeller i olika färger och designer. Den här jackan är inte bara för att skydda dig mot regn men även ett snyggt och trendigt plagg. Välj en lång jacka som täcker delar av benen för att hålla dig torr eller matcha med ett par vattentäta byxor om du ska vara ute under längre tid.