alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

barn regnjacka

 
[2]

Regnjackor för barn

Låt inget distrahera dig från att följa din rutin. adidas outfits för barn passar din stil och gör att du kan ta dig an dagens mål med lätthet och energi. Barn och unga är självsäkra och utvecklar sin egen stil. Med adidas kan de nå sin unika potential redan från första början. Våra regnjackor fungerar lika bra om du lämnar staden över helgen som när du kliver ut genom ytterdörren. Med dessa regnjackor för barn kommer du att vara rätt utrustad.

Märket med de tre ränderna – regnjackor för barn från adidas

Våra regnjackor är tillverkade av nylon.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Oavsett om det är märken som Performance – med adidas-regnjackor får du inte bara uppmärksamhet på nästa träning utan också på vägen dit. Performance höjer motivationen och lägger framgångarna på en ny nivå. Du hittar regnjackor i kollektionen Teamwear. Våra regnjackor finns i svart och rött.

Människor som tänker i nya banor för att revolutionera världen – adidas-produkter för barn. Det är aldrig för tidigt att börja. De karaktäristiska adidas-vibbarna med Trefoil-loggan och looken med 3-Stripes ger barn en skjuts på vägen. 3-Stripes är alltid rätt för skolan. När framtiden börjar är upp till dig. Upptäck våra regnjackor för barn från adidas – nu är stunden inne.