alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Byxor

 
[1701]
Adicolor Neuclassics Track Pants
Adicolor SST Track Pants
Essentials French Terry Tapered Cuff 3-Stripes Pants
Designed To Move High-Rise 3-Stripes 7/8 Sport Tights
Adicolor Classics Firebird Primeblue Track Pants
Stadium Fleece Badge of Sport Cuffed Pants
Adicolor Classics Primeblue SST Track Pants
Adicolor Classics Firebird Primeblue Track Pants
Adicolor Classics Primeblue SST Track Pants
7/8 Leggings
Adicolor Classics Lock-Up Trefoil Track Pants
Adicolor Essentials Fleece Joggers
Techfit AEROREADY Training Long Tights
Ultimate365 Tapered Pants
Tiro 21 Track Pants
Condivo 22 Training Pants
Essentials Hero to Halo Woven Pants
Adicolor Classics Firebird Primeblue Track Pants
3-Stripes Pants
Adicolor Essentials Trefoil Pants
Adicolor Essentials Trefoil Pants
Training Colorblock Pants
Entrada 22 Presentation Pants
Fleece SST Track Pants
Own the Run Winter Running Tights
Adicolor Classics Primeblue SST Track Pants
Adicolor Pants
Techfit Warm Long Tights
Blue Version Tie-Break Track Pants
adidas Originals Class of 72 Track Pants (Gender Neutral)
Track Pants
3-Stripes Pants
Adicolor Classics Lock-Up Trefoil Track Pants
Adicolor Classics 3-Stripes Pants
Primeblue SST Track Pants
Techfit 3-Stripes Tights
FARM Rio Wide-Leg Track Pants
Formotion Sculpt Tights
Terrex Liteflex Hiking Pants
Own the Run Colorblock 7/8 Tights
Designed To Move High-Rise 3-Stripes 7/8 Sport Tights
Yoga Essentials High-Waisted Tights
Essentials French Terry Tapered Cuff 3-Stripes Pants

Sköna byxor för både vardag och träning

Ett av de mest ikoniska adidasplaggen vi har är våra byxor med de karakteristiska 3-Stripes på utsidan av byxbenen. Dessa byxor har älskats av många under tiotals år och är fortfarande väldigt populära, men vi har även många andra modeller att välja på. Oavsett om du letar efter byxor till herr, dam eller barn så finns det något för alla. När vi designar kläder fokuserar vi på funktionalitet och bekvämlighet, samtidigt som de självklart ska vara riktigt snygga och sitta smickrande. Därför är våra byxor det perfekta vardagsplagget och i många fall även ett väldigt bra val för träning. Vi har många olika modeller av träningsbyxor som är specialanpassade till olika aktiviteter så du verkligen ska hitta något som passar just din träning.

Lev en aktiv livsstil med adidas

I denna moderna tid vi lever i sitter vi mer still än någonsin tidigare. Stillasittandet kan leda till alla möjliga hälsoproblem, som till exempel smärta i rygg och nacke, diabetes och hjärt- och kärlsjukdomar. För att motverka sittandets negativa konsekvenser för vår hälsa är det viktigt att vi anstränger oss för att skapa en vardag som även inkluderar rörelse, från morgon till kväll. Att resa sig upp och stretcha en gång i halvtimmen är ett bra mål, samt att få in en promenad och ett träningspass varje dag. Något som verkligen kan få en att påminnas om att röra på sig, och som gör det mer lustfyllt, är att ha på sig kläder som gör det enkelt att leva en aktiv livsstil. Våra byxor är oerhört bekväma och snygga. Många av dem är även lätta att kombinera med olika överdelar eftersom de är enfärgade och har en stilren look. Men om du gillar en färgklick i vardagen finns det självklart en hel del att välja på i mer kulörta färger.