alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Byxor

 
[1731]
Adicolor SST Track Pants
7/8 Leggings
Adicolor Classics Firebird Primeblue Track Pants
Adicolor Classics Firebird Primeblue Track Pants
Adicolor Classics Lock-Up Track Pants
Entrada 22 Training Pants
Adicolor Classics Firebird Primeblue Track Pants
Adicolor Neuclassics Track Pants
Primeblue SST Track Pants
Adicolor Classics Firebird Primeblue Track Pants
LOUNGEWEAR Trefoil Tights
Adicolor Classics Flared Leggings
Tiro Essential Pants
Adicolor 3-Stripes Cargo Pants
Adicolor Classics Beckenbauer Primeblue Track Pants
Fleece SST Track Pants
FARM Rio Wide-Leg Track Pants
3-Stripes Pants
Primeblue Relaxed Wide Leg Pants
LOUNGEWEAR Essentials High-Waisted Logo Leggings
Tiro 21 Training Pants
Fleece SST Track Pants
Techfit 7/8 Tights
Adicolor Heritage Now Velour Pants
adidas Originals Class of 72 Track Pants (Gender Neutral)
Adicolor Essentials Fleece Joggers
Tiro 21 Track Pants
LOUNGEWEAR Essentials High-Waisted Logo Leggings
Adicolor Classics Lock-Up Trefoil Track Pants
Adicolor Essentials Trefoil Pants
Run Icons 3-Bar Warm Tights
Designed To Move High-Rise 3-Stripes 7/8 Sport Tights
Adicolor SST Track Pants
Primeblue SST Track Pants
Designed for Gameday Pants
Hyperglam French Terry Pants
Primeblue SST Track Pants
Blue Version Tie-Break Track Pants
Track Pants
Adicolor SST Track Pants
Entrada 22 Presentation Pants
LOUNGEWEAR Essentials 3-Stripes Leggings
Techfit 7/8 Tights

Sköna byxor för både vardag och träning

Ett av de mest ikoniska adidasplaggen vi har är våra byxor med de karakteristiska 3-Stripes på utsidan av byxbenen. Dessa byxor har älskats av många under tiotals år och är fortfarande väldigt populära, men vi har även många andra modeller att välja på. Oavsett om du letar efter byxor till herr, dam eller barn så finns det något för alla. När vi designar kläder fokuserar vi på funktionalitet och bekvämlighet, samtidigt som de självklart ska vara riktigt snygga och sitta smickrande. Därför är våra byxor det perfekta vardagsplagget och i många fall även ett väldigt bra val för träning. Vi har många olika modeller av träningsbyxor som är specialanpassade till olika aktiviteter så du verkligen ska hitta något som passar just din träning.

Lev en aktiv livsstil med adidas

I denna moderna tid vi lever i sitter vi mer still än någonsin tidigare. Stillasittandet kan leda till alla möjliga hälsoproblem, som till exempel smärta i rygg och nacke, diabetes och hjärt- och kärlsjukdomar. För att motverka sittandets negativa konsekvenser för vår hälsa är det viktigt att vi anstränger oss för att skapa en vardag som även inkluderar rörelse, från morgon till kväll. Att resa sig upp och stretcha en gång i halvtimmen är ett bra mål, samt att få in en promenad och ett träningspass varje dag. Något som verkligen kan få en att påminnas om att röra på sig, och som gör det mer lustfyllt, är att ha på sig kläder som gör det enkelt att leva en aktiv livsstil. Våra byxor är oerhört bekväma och snygga. Många av dem är även lätta att kombinera med olika överdelar eftersom de är enfärgade och har en stilren look. Men om du gillar en färgklick i vardagen finns det självklart en hel del att välja på i mer kulörta färger.