alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

vit långärmad tröja

 
[30]

Vita långärmade tröjor

Med plagg i äkta adidas-stil visar du vem som bestämmer hur ditt liv ska levas – du. Våra tröjor har helt rätt stil för dig och dina krav, vilket innebär att du får möjlighet att uppnå din unika potential. Alla vita långärmade tröjor från adidas är designade för att komplettera din aktiva livsstil.

Skapade för kreatörer – vita långärmade tröjor från adidas

Våra tröjor är tillverkade av bomull, polyester och återvunnen polyester. De som är aktiva under dagen behöver kunna lita på att materialet de bär fortsätter att kännas skönt på kvällen. Bomull är det idealiska materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så rikligt i det.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Det spelar ingen roll om det är märken som Y-3, Originals eller Athletics – med adidas-tröjor gör du inte enbart intryck på nästa träning utan också på vägen dit. Uppskattade klassiker och innovationer förenade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångskiftande värld. Performance höjer motivationen och ger fler framgångar på en ny nivå. Y-3-kollektionen av Yohji Yamamoto är omtalad för sin avantgardistiska design. Designerns legendariska oversizemodeller i svart har draperad, varierad textur.

Våra mest innovativa teknologier, som TECHFIT, hjälper dig slå ditt personbästa. Superfunktionell teknologi som CLIMALITE, AEROREADY och CLIMACOOL utgör grunden i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. RDY, Trefoil och Graphics är våra mest omtyckta kollektioner med tröjor.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan barn, damer och herrar skriva sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. Vita långärmade tröjor från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är inställd på att flytta gränserna varje dag.