alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

vit t-shirts herr

 
[219]
1 / 5
Sida:av 5

Vita T-shirts för herrar

Kreatörerna är en ny, kaxig generation som skriver sina egna regler och uttrycker sin personlighet via sin stil och sina kläder – våra produkter har en bekväm, sportig design som har skapats för din fritid. T-shirts från adidas passar perfekt och fungerar som ett bekvämt lagerplagg. Alla vita T-shirts för herrar från adidas är designade för att passa din aktiva livsstil.

Märket med de tre ränderna – vita T-shirts för herrar från adidas

Våra T-shirts innehåller även bomull, polyester och återvunnen polyester. De som rör på sig under dagen behöver kunna förlita sig på att materialet de bär fortfarande känns skönt när dagen är över. Bomull är det optimala materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så lätt i det.

Med våra märken står du i centrum

Med t-shirtkollektioner som Originals, Performance och Five Ten ligger du alltid steget före de senaste trenderna. Söker du efter funktionell design och säker funktion under alla förhållanden? adidas Terrex har designats för utomhusaktiviteter och är den perfekta följeslagaren. Performance är produktlinjen för atleter som har höga förväntningar på sig själva och som sätter reglerna åt sig själva. Gamla skatter och innovationer sammanförda under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångskiftande värld. Yohji Yamamotos kläder kännetecknas av den avantgardistiska design som även präglar Y-3-kollektionen. Här återkommer ett antal skiftande texturer och draperingar som utgör det legendariska oversizesnittet.

Med teknologier såsom TECHFIT är du rustad för alla situationer. CLIMALITE, CLIMACHILL och HEAT.RDY absorberar fukt, håller kylan ute och ger skön värme åt alla ansträngda muskler. Våra kollektioner med T-shirts inkluderar Tiro, Lillard och Ryv. Vi kämpar för hav som är fria från plast och använder plastavfall för att göra funktionella sportprodukter. Parley är en kollektion där vi använder plastavfall som samlats ihop på stränder och i kustområden som råmaterial.

Vill du bryta mot reglerna eller skapa dina egna? Med våra produkter för herrar kan du höja ribban och ha kul. Som sanna atleter vet vi att tiden mellan tävlingarna är lika viktig som själva tävlingarna. Vår kollektion för män har skapats med högsta möjliga standard så att du kan röra dig med stil även utanför planen och när du inte tränar. 3-Stripes är alltid helt rätt: för utförsåkning, skola, snowboardåkning, tävling eller vandring. Visa din alldeles personliga stil med vita T-shirts för herrar från adidas.