alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

vit tshirt dam

 
[225]
Pris
119 kr - 2 149 kr
1192149
1 / 5
Sida:av 5

Vita T-shirts för damer

Med plagg i äkta adidas-stil visar du precis vem som bestämmer hur ditt liv ska levas – du. T-shirts från adidas sitter perfekt och utgör ett perfekt lagerplagg. Med dessa vita T-shirts för damer kommer du att vara redo.

Skapade för kreatörer – vita T-shirts för damer från adidas

Vi säljer T-shirts tillverkade av bomull, nylon och polyester. Bomull är det material som känns lenast mot huden och det får dig inte att svettas snabbare. Det lämpar sig framförallt för mindre ansträngande aktiviteter och som ett ytterlager.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Oavsett om det är märken som Performance, adidas by Stella McCartney eller Five Ten – med adidas-T-shirts gör du inte bara intryck på nästa träning utan också på vägen dit. Funktionell design och funktion som du kan räkna med oavsett väder. Det är adidas Terrex. Performance är produktlinjen för atleter som har höga förväntningar på sig själva och som skriver sina egna moderegler. Söker du den perfekta outfiten för sport och streetstil? adidas Originals-plaggen är ovärderliga om du vill skapa en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, alltid och överallt. Den japanska designern Yohji Yamamotos oversizesnitt är legendariska. Y-3 har en autentisk, tuff och kaxig image tack vare sina varierande texturer och generösa draperingar. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningen med ventilerande material och superfunktionella teknologier som CLIMALITE, CLIMACOOL och HEAT.RDY. Trefoil, Disney och Fakten är våra mest omtyckta kollektioner med T-shirts. Vi kämpar för hav som är fria från plast och använder plastavfall för att göra funktionella sportprodukter. Parley är en kollektion där vi använder plastavfall som samlats ihop på stränder och i kustområden som råmaterial.

Människor med nyskapande idéer som revolutionerar världen – adidas-produkter för damer. Våra outfits för kvinnor har skräddarsytts med kvinnors specifika behov i åtanke. Uppgradera din alldeles egna, autentiska look. Gå din egen väg på maratonloppet eller vandringen. Vita T-shirts för damer från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är inställd på att flytta gränserna varje dag.