alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

vita t-shirts barn

 
[80]
CYBER MONDAY 20 % EXTRA RABATT
Pojkar / Flickor
Pris
79 kr - 329 kr
79329
1 / 2
Sida:av 2

Vita T-shirts för barn

Vad sporrar dig? Sportig design, avslappnade retrovibbar och ett komplett utbud av mångsidiga outfits för barn ger inspiration till en ledig streetstil. Som barn är det viktigt att idrott är roligt – det gäller både om du deltar i en helgtävling eller möter kompisarna på idrottsplatsen! adidas utrustning hjälper barn och ungdomar längs vägen mot nya personbästa. T-shirts från adidas sitter perfekt och är ett smidigt lagerplagg. Med dessa vita T-shirts för barn kommer du att vara rätt utrustad.

Sätt upp dina egna regler – vita T-shirts för barn från adidas

Våra T-shirts är tillverkade av bomull, polyester och återvunnen polyester. Bomull är det material som känns behagligast mot huden och det får dig inte att börja svettas snabbare. Det lämpar sig framförallt för mindre intensiva aktiviteter och som ett ytterlager.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Oavsett om det är märken som Athletics, Originals eller Performance – med adidas-T-shirts drar du inte bara blickarna till dig på nästa träning utan också på vägen dit. Gamla skatter och innovationer sammanförda under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångsidiga värld. Performance höjer motivationen och ger större framgångar på en ny nivå. Superfunktionell teknologi som HEAT.RDY, CLIMACOOL och CLIMACHILL utgör en stadig grund i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Must Haves, Clima och Graphics är våra mest välkända kollektioner med T-shirts. Med Parley får plasten en ny roll där den kombineras omsorg om vår planet med superfunktionell design. Bearbetat plastavfall som samlats in på stränder och i kustområden utgör grunden i hela vår kollektion.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan barn skriva sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Barn gillar att röra på kroppen och att få lära sig spelets regler. adidas kollektion för barn har designats för självförtroende och komfort. Framtiden börjar idag. Plocka fram våra vita T-shirts för barn från adidas – nu är stunden inne.