alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Mode för bebis och små barn

 
[358]
Det ska alltid vara lätt att köpa det som en bebis och småbarn behöver. Därför har adidas samlat allt på ett och samma ställe för att det ska gå snabbt och smidigt.
1 / 8
Sida:av 8

Kläder och skor för nyfikna bebisar och småbarn

Många klädkategorier fokuserar på hård träning med kläder vars vassa egenskaper maximerar din träningsrutin. Men i sortimentet för bebis och småbarn är det sparka, rulla runt och krypa som gäller för hela slanten. Här finns kläder för de allra minsta tillverkade i mjukt och mysigt collegetyg. Klädernas mjuka material varvas med en ikonisk och igenkännbar adidas-design, vilket inkluderar tidlösa loggor som legendariska 3-Stripes och Trefoil-märken. Utöver ett mjukt inre och ett sportigt yttre hittar du givetvis egenskaper som uppmanar till skoj och små äventyr. Här finns exempelvis tröjor med tryckknappar runt axelområdet som gör det enkelt att klä på och ta av, elastisk midja för ökad flexibilitet, muddar runt midja och benslut, och självklart så mycket mer.

Äventyrliga kläder för bebis och småbarn

För bebisar och småbarn är varje dag en ny chans till spännande äventyr och nya upptäckter. Så varför inte klä dem i en sportig stil, redo för dagens utmaningar? I sortimentet finns dock inte bara skonsamma kläder för alla vardagens aktiviteter. Här finns även ett brett urval av skor för extra små fötter. Skomodellerna kommer med smidig kardborreknäppning och ovandel i luftigt syntetläder, vilket håller foten både torr och sval under upptäcktsfärderna. En del modeller kommer dessutom med yttersula i gummi, vilket minskar risken för att små barn och bebisar halkar på hala underlag.

Skonsamma kläder för både småbarn och miljön

Alla kläder och skor för bebis och småbarn är lätta att sköta om och går att matcha med många outfits och personliga stilar. I ett försök att spara på jordens resurser och minska på onödigt avfall är en del alternativ i utbudet tillverkade av återvunnet material. Så varför inte utforska sortimentet av adidas bebisplagg och investera i kläder och skor som uppmanar till lek, nyfikenhet och rörelse.