alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Falcon-skor

 
[5]

Energifyllda steg i 90-tals stil med adidas Falcon-skor

adidas Falcon-skor är en klassiker med härlig retrokänsla. Med dessa modeller får du flexibla steg med skön stötdämpning. adidas Falcon-skor kommer i både specifika modeller för löpning och modeller som passar bra för vardagsanvändning. Du hittar modeller med lätta och tunnare sulor samt modeller med tjockare retro-sulor för en snygg 90-talsstil. Välj mellan en mängd olika färger och mönster på dessa klassiska skor. Här finns allt från härliga pastellfärger till diskreta helsvart eller helvit design. Du hittar modeller både för vuxna och barn så alla åldrar kan njuta av adidas Falcon-skor. Oavsett modell kan du räkna med optimal komfort för både träning och vardag.

Falcon-skor i högteknologiska material

Falcon-skor är perfekta för löpning utomhus. Med hållbara gummisulor får du bra fäste på både hala och ojämna underlag. Välj en modell med stödjande överdrag på häl och tå för att klara av terräng och stadsmiljöer. Ovandelen i slitstark mesh gör att skorna får en perfekt passform som anpassar sig till fotens form. Skorna hänger därför med i varje steg för lätta och flexibla löpsteg. För långa löparrundor hittar du modeller med stabiliserande funktion för att skydda lederna från stötar. Meshovandelen fungerar ventilerande vilket gör att du håller fötterna torra och svala även under intensiva träningspass. För långa dagar i full komfort är den klassiska 90-talsmodellen med kraftiga sulor ett perfekt val för extra ork om du behöver hålla dig på fötterna.

Retrostil till träning och vardag

adidas Falcon-skor är inte bara en av de mest bekväma träningsskorna du kan välja, de ger dig även en klassisk retrostil med mycket nostalgi. Matcha till klassiska adidas träningskläder som tracksuits med 3-Stripes eller t-shirts med den retroinspirerade Trefoil-loggan. Glöm inte heller viktiga detaljer som adidas strumpor för att få så bra passform som möjligt i skorna.