alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik

Y-3 · Skor

 
[34]

adidas Y-3 skor

Med adidas Y-3 skor får du en futuristisk silhuett och modern estetik inspirerad av japansk design. Mötet mellan högteknologiska material och avantgardistisk design ger dig skor som är överlägsna både när det kommer till prestation och mode. Välj mellan skor för vardagsbruk och träning som ger dig både beundrande blickar och komfort för hela dagen. Här hittar du bland annat löparskor, basketskor och sneakers för vardagen i nytänkande design.

adidas Y-3

Y-3 är ett samarbete mellan adidas och den japanska modedesignern Yohji Yamamoto. Tillsammans har vi skapat silhuetter som är anpassade efter rörelse och aktivitet men samtidigt har Yamamotos särpräglade design. Med en funktionell karaktär och en fräsch tolkning av den klassiska sneakern har adidas Y-3 skor en unik stil.

adidas Y-3 Kaiwa

adidas Y-3 Kaiwa är en minimalistisk löparsko i banbrytande design. Yohji Yamamoto har inspirerats av adidas arkiv och den unika Kaiwa-modellen har en stadsanpassad silhuett som passar för löpning i urban miljö, men fungerar även som en snygg sko till vardagen. Skon har en stilren ovandel i läder och en mockahäl och kommer med Y-3-loggan på plösen.

adidas Y-3 Kasabaru

Bland adidas Y-3 skor hittar du adidas Y-3 Kasabaru som är en uppdaterad version av en klassisk 70-talssilhuett. Med experimentell design som består av en tjock gummiyttersula får du en stil med extra attityd. Ovandelen i smidig nylon ger dig anpassningsbar passform och hälfodret i läder ger dig stabilitet till stegen. Skon kommer med en Y-3 logga på plösen.

adidas Y-3 Raito Racer

Den superlätta skon adidas Y-3 Raito Racer gör varje steg lättare för bättre uthållighet. Skon har en strömlinjeformad design och en stickad ovandel i adidas Primeknit som både ventilerar och ger en fotnära passform. Materialet ger ett flexibelt stöd och ultralätt komfort som kontrasteras med en halvgenomskinlig yttersula för en unik look.