alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Y-3 · Skor

 
[59]
Y-3 Vit Y-3 RivalryY-3 Vit Y-3 Rivalry

Y-3 Rivalry

Y-3

Y-3 Vit Y-3 KaiwaY-3 Vit Y-3 Kaiwa

Y-3 Kaiwa

Y-3

Y-3 Svart Y-3 ItogoY-3 Svart Y-3 Itogo

Y-3 Itogo

Y-3

Y-3 Svart Y-3 GSG9 LOWY-3 Svart Y-3 GSG9 LOW

Y-3 GSG9 LOW

Y-3

Y-3 Svart Y-3 Qisan Knit SkorY-3 Svart Y-3 Qisan Knit Skor

Y-3 Qisan Knit Skor

Y-3

Y-3 Svart Y-3 Boston 11 ShoesY-3 Svart Y-3 Boston 11 Shoes

Y-3 Boston 11 Shoes

Y-3

Y-3 Svart Y-3 KaiwaY-3 Svart Y-3 Kaiwa

Y-3 Kaiwa

Y-3

Y-3 Svart Y-3 Centennial HiY-3 Svart Y-3 Centennial Hi

Y-3 Centennial Hi

Y-3

Y-3 Gul Y-3 NIZZA LOWY-3 Gul Y-3 NIZZA LOW

Y-3 NIZZA LOW

Y-3

Y-3 Grön Y-3 SuperstarY-3 Grön Y-3 Superstar

Y-3 Superstar

Y-3

Y-3 Svart Y-3 Centennial LoY-3 Svart Y-3 Centennial Lo

Y-3 Centennial Lo

Y-3

Y-3 Svart Y-3 GSG9Y-3 Svart Y-3 GSG9

Y-3 GSG9

Y-3

Y-3 Vit Y-3 GSG9Y-3 Vit Y-3 GSG9

Y-3 GSG9

Y-3

Y-3 Vit Y-3 RivalryY-3 Vit Y-3 Rivalry

Y-3 Rivalry

Y-3

1 / 2
Sida:av 2

Y-3 skor som kombinerar moderna egenskaper med ett futuristiskt yttre

Tycker du om skor med futuristisk design och hög funktionalitet har du definitivt hamnat rätt. adidas Y-3 skor trotsar konventionell design och definierar istället en modern upplevelse fullpackat med egenskaper som tar dig till nya höjder. Exempelvis finns skor med ovandel i vävd textil, vilket kommer med ytterligare förstärkt material som isolerar, perfekt för långa vinterpromenader. Komfort och värme varvas med gummiyttersulor som ger dig extra bra grepp på ojämn mark eller i tuff terräng. Det är dock inte bara dess egenskaper som gör utbudet så speciellt. I adidas sortiment av Y-3 skor hittar du spännande alternativ med allt från överdriven siluett till färgglada foder med canvas i hög sneakermodell. Självklart i klassisk adidas-anda vilket inkluderar 3-Stripes detaljer. Sist bör det nämnas att en del skor i utbudet är tillverkade av återvunnet material, vilket minskar på onödigt avfall.

adidas Y3 skor sätter stämningen

I adidas urval av Y-3 skor kombineras en futuristisk look med elegant design inspirerad av asiatisk estetik. Med andra ord, skor som varvar ett modernt yttre med exemplarisk prestation. Urvalet är dessutom väldigt brett och du hittar allt från varma kängor för vinter till flip flops för skönt poolhäng med vännerna. Självklart finns även skor framtagna specifikt för rörelse och träning. Dessa kommer med egenskaper som ovandel i mesh, mellansula med kontrollerad energiåtergivning, hälfoder i mocka och så mycket mer. Detta i sin tur varvas med ett brett utbud av skor för ärenden i vardagen. Med andra ord, här finns alternativ för alla typer av rörelser och aktiviteter.

Skor som berättar vem du är

Oavsett om det gäller energiåtergivande egenskaper eller sulor med förstärkt grepp är alla modeller enkla att ta hand om. Tillsammans med ett helt gäng spännande designval kan vi garantera ett riktigt snyggt yttre och ett skönt inre när du investerar i ett par Y-3 skor från adidas.