alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Y-3 · Accessoarer

 
[36]

adidas Y-3 accessoarer

Matcha din outfit med adidas Y-3 accessoarer för att lägga till en futuristisk twist på din sportlook. Här hittar du kepsar, ryggsäckar, strumpor och mössor med en minimalistisk design. Kollektionen av adidas accessoarer är både funktionell och trendig. Med en blandning av högteknologiska material, prestationsfokuserad design och modern estetik är adidas Y-3 accessoarer perfekta tillbehör för både träning och vardag.

Samarbete med Yohji Yamamoto

adidas Y-3 är en kollektion som skapats tillsammans med den japanska designern Yohji Yamamoto för att ta fram nya silhuetter och moderna tolkningar på klassiska sportlooks. Yohji Yamamoto är känd för sin innovativa design och detta ser du även i adidas Y-3-kollektion. Kollektionens accessoarer har en genomgående minimalistisk design med antingen diskreta loggor eller stora grafiska tryck. Matcha de oversizade plaggen med en sportig ryggsäck med djärva tryck eller en diskret och minimalistisk keps.

Funktionella ryggsäckar med trendig look

adidas Y-3 accessoarer utforskar både former och proportioner för att skapa funktionella tillbehör. Med en adidas ryggsäck från Y-3-kollektionen får du både en smart design och en stilren accessoar. Med material i nylon är ryggsäckarna tåliga och vattentäta och designen har smarta lösningar för fickor och fack där du kan organisera dina tillhörigheter. Med ett stort Yohji-tryck på framsidan får du en sparsmakad design full av attityd.

Stumpor och huvudbonader från adidas Y-3

adidas strumpor från Y-3-kollektionen är gjorda i mjuk nylonmix med skön stretch, och med kompressionspassform i fotvalvet får du skön komfort i dina skor under hela dagen. För att skydda dig mot skadliga solstrålar kan du välja mellan minimalistiska svarta kepsar antingen med eller utan ett diskret Y-3 -tryck för en cool och sparsmakad look. Under kallare dagar kan du dra på dig en mysig ullmössa med stor Yohji-grafik runt mössans kant. Matcha med tillhörande halsduk för en nytolkning av en klassisk 70-talssilhuett.