alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Y-3 · Kläder

 
[85]
Y-3 CL Shorts
Y-3 Classic Logo Crew Sweatshirt
Y-3 Classic Chest Logo Tee
Classic Sport Uniform Cargo Pants
Y-3 Classic Chest Logo Hoodie
Y-3 CL Track Pants
Y-3 Classic Logo Crew Sweatshirt
Y-3 Graphic Shorts
Classic Light Shell Running Shorts
Y-3 Graphic Hoodie
Y-3 Graphic Long Sleeve Tee
Y-3 Graphic Hoodie
Y-3 Graphic Cuffed Pants
Y-3 Short Sleeve Tee
Y-3 Short Sleeve Tee
Y-3 Classic Light Shell Hooded Windbreaker
Y-3 Classic Chest Logo Hoodie
Y-3 Classic Light Shell Hooded Windbreaker
Y-3 Classic Light Shell Shorts
Classic Light Shell Running Windbreaker
Y-3 Classic Chest Logo Tee
Classic Refined Wool Track Top
Y-3 Classic Tights
Y-3 Classic Sheer Knit Cardigan
Classic Light Shell Pants
Y-3 Classic Terry Cuffed Pants
Y-3 Classic Chest Logo Button-Down Shirt
Classic Light Shell Running Half-Zip Top
Y-3 Classic Sheer Knit Crew Sweater
Y-3 Classic Polo
Classic Sport Uniform Cuffed Cargo Pants
Y-3 Classic Chest Logo Button-Down Shirt
CH2 Allover Print Windbreaker
Y-3 Classic Back Logo Full-Zip Hoodie
Classic Henley
Y-3 Classic Light Shell Shorts
Y-3 Classic Terry Cuffed Pants
CH2 Half-Zip Hoodie
Y-3 Classic DWR Terry Utility Pants
Y-3 CL Logo Sweatshirt
Y-3 Classic DWR Terry Utility Shorts
Classic Light Shell Running Windbreaker
Y-3 Classic Chest Logo Button-Down Shirt
1 / 2
Sida:av 2

adidas Y-3 kläder

Med adidas Y-3 kläder får du en modern estetik och cool minimalistisk stil. adidas Y-3 är ett samarbete med den japanska designern Yohji Yamamoto med målet att skapa innovativa silhuetter som är både funktionella och sportiga. adidas Y-3 kläder passar både för träning och en sportinspirerad stadsstil. Med de högteknologiska materialen och den prestationsfokuserade utformningen får du plagg som är tåliga och anpassade efter en urban livsstil. Plaggen kommer i annorlunda snitt och har genomgående en sparsmakad design. Genomgående är nytolkningarna på de klassiska adidas 3-Stripes samt Y-3 och Yohji-tryck i olika tappningar. Detta är nästa generations sportkläder!

Moderna jackor och hoodies i långa modeller

Bland adidas Y-3 kläder hittar du oversizade modeller av de klassiska varsity-jackorna. Jackorna är en nytolkning av den ikoniska college-stilen och kommer i långa modeller som går ner på halva låret för en modern silhuett. Med klara färger i blockdesign, adidas 3-Stripes längs med ärmarna och stor Y-3-grafik över ryggen får du en utmärkande och modern look. Även adidas hoodies från Y-3-kollektionen kommer i oversizat format med längder ner till knäna. Denna innovativa tolkning av den klassiska hoodie-tröjan har en tvåvägsdragkedja längs med framsidan och Yohji-tryck i stora filtbokstäver.

Byxor och kjolar med nya silhuetter

adidas Y-3 byxor har ett modernt snitt med vida silhuetter. Med höga midjor och elastisk linning får du en bekväm byxa. Med de klassiska adidas 3-Stripes längs med sidorna är byxorna en spännande tolkning av de klassiska adidas träningsbyxorna. Du hittar även vida kjolar med asymmetriska fållar som omdefinierar sportkjolens snitt. Experimentera med volym och matcha de vida modellerna med oversizade jackor och hoodies från kollektionen. Byxor från adidas Y-3-kollektion kommer även i smalare modeller med ledig passform. Byxorna är gjorda i samarbete med Better Cotton Initiative för att förbättra bomullsodlingen globalt, så du kan vara säker på att bära ett plagg som är snäll mot miljön.