alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

lätta skor

 
[1358]

Skor

adidas skokollektion har skapats med en optimal kombination av stil, funktion och komfort. adidas skor tar din look till en helt ny nivå. Hitta din perfekta passform. I skor från adidas kan fötterna röra sig fritt samtidigt som de får ett optimalt skydd. Våra skor kompletterar din stil.

Skapa dina egna regler – skor från adidas

Våra skor innehåller även läder, canvas och läder. Om du gillar att utmana dig själv behöver du kunna lita på dina träningskläder när du behöver det som mest. Polyestermaterialet absorberar svetten från kroppen så att du förblir behagligt varm och torr även under extremt utmanande träningspass.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Upptäck trender med legendarisk potential i kollektionerna med skor från märken som Originals, adidas by Stella McCartney och Y-3. Funktionell design och pålitlig funktion i alla väder. Det är adidas Terrex. Performance är produktlinjen för atleter som ställer de högsta kraven på sig själva och som gör reglerna åt sig själva. Fortsätt att vara legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots lediga retrovibbar. Den japanska designern Yohji Yamamotos oversizesnitt har fått mycket stor uppmärksamhet. Y-3 har en autentisk, modig och självsäker image med sina varierande texturer och generösa draperingar.

Våra mest innovativa teknologier, som LIGHTSTRIKE, SUMMER. och FITFOAM, hjälper dig att höja prestationerna. Den progressiva designen hos adidas 4D-mellansula bygger på atletdata som sammanställts under flera år. Den unika nätstrukturen är skapad med en 3D-skrivare och digital ljussyntes och har därmed inte bara en verkligt innovativ look, utan även förstklassig funktion. Mellansulan med BOOST bidrar med maxad kraft i vartenda steg och har den mest responsiva stötdämpningen vi någonsin skapat. Mellansulan med BOUNCE är flexibel och absorberar stötar så att du kan prestera på topp. Ju mer energi du använder, desto mer får du tillbaka! Mycket innovativ teknologi och nyskapande stilar – skor från adidas håller fanan högt på alla områden! D Rose, Classics och Solar är våra populära kollektioner med skor. NMD representerar progressiv design och kombinerar löparstil med en urban look. Med Parley får plasten ett nytt liv och här kombineras omsorg om vår planet med superfunktionell design. Bearbetat plastavfall som samlats ihop på stränder och i kustområden utgör grunden i hela kollektionen. adidas är populärt bland atleter och sneakerfans. Vi har en rad olika modeller för att möta dina behov. Våra skor finns i grått, svart, guldfärg och många andra färger.

Människor som tänker i nya banor för att förändra världen – adidas-produkter för barn, damer och herrar. Bassäng, maratonlopp, terräng, utförsåkning, snowboardåkning, strand, triathlon, träning, tävling, urban sport eller vandring – visa vad du går för när det gäller. Med produkter från adidas är du så förberedd du kan vara för att göra exakt det. Skor från adidas är extremt allsidiga, vare sig det gäller grus, grusplaner, fasta gräsplaner, hårda gräsplaner, mjuka gräsplaner, gräsplaner, hårda planer, inomhusplaner, konstgräs, löpbana, löpband, flerfunktionell mark, gata, terräng och väg. Skor från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är redo att flytta gränserna varje dag.