alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

bruna skor

 
[36]
Dam Originals Brun OZELIA WDam Originals Brun OZELIA W

OZELIA W

Dam Originals

Bruna skor

Med skor från adidas kombinerar du ett autentiskt sportarv med en global streetstil. Med adidas står du alltid stadigt på jorden. Skor från adidas tar hand om fötterna och erbjuder äkta komfort för njutning hela dagen. Med dessa bruna skor kommer du att vara rätt utrustad.

Skapade för kreatörer – bruna skor från adidas

Våra skor har tillverkats av läder, mockaläder och syntetläder.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Med skorskollektioner som Five Ten, Performance och Originals ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Funktionell design och funktion som du kan räkna med i alla väder. Det är adidas Terrex. Performance är produktlinjen för atleter som ställer de högsta kraven på sig själva och som skapar sina egna regler. Söker du den perfekta outfiten för streetstil och sport? adidas Originals-plaggen är värdefulla om du strävar efter en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, alltid och överallt.

Vi ser till att testa ny teknologi som STEALTH och TRAXION i tuffa förhållanden. Mellansulan med BOOST bidrar med maxad kraft i varje steg och har den mest responsiva stötdämpningen vi någonsin utvecklat. Vi kompromissar inte med kvaliteten när vi tar fram nya skor. I sportsammanhang. I musiksammanhang. I vardagssammanhang. Därför utvecklar adidas nyskapande teknologi, testar den i verkliga förhållanden och paketerar den i en klassisk design. Du hittar skor i kollektionerna Nite Jogger, Rivalry och TERRACE. Oberoende av om det är för sport eller fritid kan du alltid prestera på topp tack vare material av hög kvalitet som primeknit eller mesh och innovativa egenskaper.

Vill du bryta mot reglerna eller skapa dina egna? Med våra produkter för barn, damer och herrar kan du höja ribban och ha kul. Låt inte utrustningen hindra dig när du ägnar dig åt medelnivån, utförsåkningen, snowboardåkningen eller vandringen. I vårt stora utbud hittar du skor för terräng. Visa din alldeles unika stil med bruna skor från adidas.