alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Gula skor och stövlar

 
[79]
Originals Gul Koln 24 SkorOriginals Gul Koln 24 Skor

Koln 24 Skor

Originals

Originals Gul Samba ShoesOriginals Gul Samba Shoes

Samba Shoes

Originals

1 / 2
Sida:av 2

Gula skor och stövlar inger en positiv känsla

De flesta av oss har nog hört sången om de gyllene skorna, och visst är gult inte allt för långt bort från att vara gyllene då den västerländska färgläran säger att den gula färgen snabbt får uppmärksamhet från folk. Dessutom hjälper den till att stärka personens koncentration och vissa säger att ämnesomsättningen till och med kan öka. Som om inte det vore tillräckligt så inger gul en känsla av optimism och kan hjälpa de som känner sig lata att få mer energi. Oavsett vad som är sant eller ej om den gula färgens betydelse så är gul en färg som definitivt inger en känsla av glädje, och den känslan är viktig på dagar då träningen känns lite extra tung. Med ett par gula skor och stövlar kommer du garanterat att synas när du utför din favoritsport.

Från dåtid till nutid med ett par gula stövlar

Du behöver inte leta allt för långt bak i våra arkiv för att hitta snygga gula skor och stövlar i olika toner och nyanser som passar dina behov. Om du är en skejtare som behöver slitstarka skor bör du investera i ett par gula stövlar skapade med Adituff i tårna eller skön Adiprene-dämpning i hälen för att skydda dig från stötar. Om du hellre vill satsa på något mer futuristiskt och innovativt bör du spana in någon av våra futuristiska skor som kommer med innovativ teknologi och som ger den där unika looken. Testa på en gul sko med 3D-printad 4D-mellansula som blivit digitalt skapad med syre, flytande harts och ljus som ger grym stötdämpning och en helt ny känsla. Om du är intresserad av mode så vet du hur viktigt det är att våga ta risker för att skapa den där fashion-statementet som du strävar efter. Testa ett par klassiska tennisskor med en slip-on twist med öppen häl vilket underlättar på- och avtagandet samtidigt som du ser hipp ut. Alternativen är många men en sak är säker, gult är inte fult!