alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

gröna skor

 
[125]
1 / 3
Sida:av 3

Gröna skor

Med skor från adidas kombinerar du ett autentiskt sportarv med en global streetstil. Med adidas står du stadigt på jorden. Skor från adidas ger skydd åt fötterna och erbjuder äkta komfort för njutning hela dagen. Med dessa gröna skor kommer du att vara rätt utrustad.

Skapade för kreatörer – gröna skor från adidas

Vi har skor som har tillverkats med läder, läder och mockaläder.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Med skorskollektioner som TERREX, Five Ten och Performance ligger du alltid steget före de senaste trenderna. Funktionell design och funktion som du kan räkna med i alla väder. Det är adidas Terrex. Performance är produktlinjen för atleter som kräver det bästa av sig själva och som skapar sina egna regler. Gamla skatter och innovationer sammanförda under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångskiftande värld.

Vi ser till att testa ny teknologi som STEALTH, LIGHTSTRIKE och GORE-TEX i verkliga förhållanden. Den progressiva designen hos adidas 4D-mellansula bygger på atletdata som inhämtats under flera år. Den nyskapande nätstrukturen är tillverkad med en 3D-skrivare och digital ljussyntes och har därför inte enbart en extremt innovativ look, utan även förstklassig funktion. Mellansulan med BOOST ger maxad kraft i varje steg och har den mest responsiva stötdämpningen vi någonsin skapat. Mellansulan med BOUNCE är flexibel och absorberar stötar så att du kan prestera på topp. Ju mer du ger, desto mer energi får du tillbaka! De har inte bara gjort det på gatan utan även på världens scener – skor från adidas är internationellt hyllade och är ett tydligt statement. Du hittar skor i kollektionerna Human Made, UltraBoost och AR Trainer. NMD representerar progressiv design och kombinerar en urban look med löparstil. Med Parley får plasten en ny roll där den kombineras miljöhänsyn med superfunktionell design. Bearbetat plastavfall som samlats ihop på stränder och i kustområden utgör grunden i hela kollektionen. Oberoende av om det är för fritid eller sport kan du alltid ge ditt max tack vare material av hög kvalitet som primeknit eller mesh och innovativa egenskaper.

Människor med nyskapande idéer som förändrar världen – adidas-produkter för barn, damer och herrar. Maratonlopp, medelnivå, urban sport eller vandring – visa vad du går för när det gäller. Med produkter från adidas är du så förberedd du kan vara för att göra precis det. Skor från adidas är extremt mångsidiga, det spelar inom roll om det gäller grus, grusplaner, fasta gräsplaner, mjuka gräsplaner, hårda planer, inomhusplaner, löpbana, löpband, gata, terräng och väg. Framtiden börjar nu. Skaffa våra gröna skor från adidas – nu är stunden inne.