alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Svarta skor

 
[1265]
Vandring Svart GSG 9.2 BootsVandring Svart GSG 9.2 Boots

GSG 9.2 Boots

Vandring

Svarta skor som passar hela familjen

Du har säkert hört talas om den lilla svarta? Om inte så är den lilla svarta inom träningsvärlden ett par svarta skor, i alla fall om vi får bestämma! Oavsett om du vill ha ett par svarta skor som är helt svarta eller ett par med coola, färgrika detaljer och mönster så har vi ett par som passar dig. De kommer i flera olika modeller för att passa allt från vardagens alla äventyr till sporten som står dig närmast hjärtat. adidas svarta skor kommer i storlekar för minstingen i familjen till den äldsta. Välj mellan sandaler, träningsskor, svarta stövlar och mycket mer.

Svarta adidas skor för dina behov

Oavsett om du vill ha en svart stövel, de klassiska basketskorna med 3-Stripes och snäcktå eller de mer futuristiska med avancerad teknologi som ger hög energiåterhämtning så finns där något för alla i familjen. Varje dag kommer nya idéer och möjligheter och du bör alltid försöka ligga steget före, med ett par ordentliga svarta skor kan du springa direkt från jobbet eller skolan till träningslokalen för att utmana dig själv i ditt nya personliga rekord. För att minska stötar har vi mellansulor tillverkade i bland annat EVA, TPU och Boost för at ge dig mer stöd, komfort och energiåterhämtning för varje steg du tar. Om du vill att dina fötter har ännu mer stöd rekommenderar vi ett par som kommer med en inläggsula, till exempel OrthoLite®, eller varför inte lägga in din egen sula i skon? När man är ute och rör på sig är det lätt att man svettas, då kan det vara bra med meshinfällningar i skorna som låter skon andas och som håller dina fötter torra och svala. När du väljer ett par svarta adidasskor tänk på vilken yttersula du är i behov av då vissa är speciellt anpassade efter ett specifikt underlag medan andra fungerar mer mångsidigt.