alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

adidas Originals skor

 
[1224]
Originals Svart SAMBA OG WOriginals Svart SAMBA OG W

SAMBA OG W

Originals

adidas Originals skor från dåtid till nutid

Det bästa modet är det som håller från generation till generation. För att underlätta för dig att hitta skor som är lika populära idag som de var förut har vi samlat de under adidas Originals skor. Gå tillbaka i våra arkiv och se vilket årtionde som passar dig bäst, vi kunde heller inte låta bli att lägga till en modern twist på några av våra modeller. Fira kärleken med HBTQIA+ flaggans färger eller ta fram ditt inre vilddjur med olika djurmönster på din vintagesko, valen är många men de är dina.

En vintagesko med stil och funktion

Vilken av adidas Originals skor är din favorit? Är det Stan Smith eller snäcktå-sneakersen Superstar från 70-talet? Eller kanske Gazelle från 90-talet? Dessa är endast några av de klassiska skorna som aldrig verkar gå ur tiden. Känn adidasarvet när du slänger på en vintagesko som kommer med något av de klassiska kännetecknen som Trefoil-loggan eller 3-Stripes. För oss är det viktigt att hylla dig och dina personliga val, därför har vi skor som kommer i olika material. Bland annat har vi vegancertifierade skor som är tillverkade helt utan animaliska produkter. Det är du som inspirerar oss till att göra världen till en bättre plats och därför försöker vi alltid till största möjliga utsträckning använda oss av ekologiska och miljövänliga produkter så att både du och naturen mår bra. Ett litet steg mot en ljusare framtid leder ofta till större förändringar när rörelsen väl kommit igång. Glömde vi berätta att stil inte behöver betyda att skorna du bär är obekväma? Med våra tidlösa adidas Originals skor kan du förvänta dig både och tack vare det sköna materialet vi använt i sulorna, vad sägs om en mellansula i EVA-material eller en skön inläggssula i stötdämpande OrthoLite®? Du väljer vilket stöd du behöver och vi sköter resten.