Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik

adidas Originals Skor

 
[1560]

adidas Originals skor

adidas Originals skor har en stark koppling till vårt arv. Ända sedan vår allra första träningssko för löpare har adidas skor varit förknippade med sport. Våra adidas Originals skor hyllar denna långa sporthistoria med uppdaterad design på några av våra mest ikoniska silhuetter. Här hittar du klassiker som adidas Superstar, adidas Continental och adidas Stan Smith. Dessa skor passar både för träning och vardag och har en tidlös stil. Bland skornas design hittar du karakteristiska designelement som adidas Trefoil-logga och de kända 3-Stripes.

adidas Stan Smith

De stilrena skorna skapades för tennisstjärnan Stan Smith 1971 och har blivit en klassiker. Med en mjuk ovandel i läder och en koppsula i gummi kan du använda denna sko både på tennisplanen och till vardags för en snygg och stilren sportstil. adidas Stan Smith känns igen med sina perforerade 3-Stripes längs med skons sida och den rena och enkla designen för en minimalistisk look.

adidas Continental

80-tals klassikern adidas Continental utstrålar retro-vibbar och känns igen med sin klumpiga profil och diagonala rand och loggfönster vid snörningen. Mellansulan i EVA ger en bekväm och flexibel känsla till dina steg.

adidas Superstar

Bland adidas Originals skor finns basketklassikerna adidas Superstar som blev känd inom hip-hop kulturen såväl som inom sporten. De mjuka skinnskorna passar lika bra på basketplanen som utanför. adidas Superstar känns igen med sin snäcktå som gör skon hållbar samt 3-Stripes längs med sidorna.

adidas Gazelle - adidas Supercourt

90-talsskon adidas Gazelle är en annan klassiker som fungerar bra till vardagen för en sportig stil med retrokänsla. Ovandelen i mjukt läder ger en stabil känsla till foten och skon har en ren och stilfull design. adidas Supercourt är en självklar del av adidas Originals skor. Supercourt är en lågt skuren lädersko med perforerade 3-Stripes och dekorsommar som ger textur till den avskalade designen.