alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

adidas by Stella McCartney Skor

 
[39]

adidas Stella McCartney-skor

adidas Stella McCartney-skor är både fashionabla och funktionella och är det självklara valet för en modern och atletisk look. Med starka mönster och trendig design är adidas Stella McCartney-skor ett perfekt komplement till din outfit. Skorna passar både till träning och vardag med adidas teknologi som skapat bekväma sneakers som optimerar din prestation under passen och ger dig full komfort under hela dagen. Här hittar du skor för alla lägen i Stella McCartneys exklusiva design.

Miljömedveten design

Stella McCartney är känd för att designa med miljön i åtanke. Hennes design kombinerar sport, hållbarhet och välbefinnande och genom att inspireras av de allra senaste teknikerna har McCartney strävat efter att skapa funktionella kollektioner tillsammans med adidas. Genom att använda hållbara material som återvunnen Parley Ocean Plastic™ får du ett par adidas Stella McCartney-skor som inte skadat miljön.

Pureboost Trainer-skor

adidas Pureboost är en mångsidig träningssko som ger dig oändlig energi tack vare stötdämpningen Boost. Skorna har en ovandel i flera lager av mesh som ger en strumpliknande konstruktion. Med ett svävande fotvalv som formar sig efter foten får du stöd för varje steg. Skorna kommer i flera olika designalternativ, både i starka färger och mer diskreta alternativ.

Ultraboost löparskor i ny design

Löparskorna adidas Ultraboost har en stickad ovandel i Primeknit som anpassar sig efter fotens rörelser och som håller skon lätt för extra fart. Skorna kommer i en slip on-modell som stängs med ett stödjande elastiskt band. Med en stötdämpande mellansula och greppande yttersula får du bra grepp på underlaget och ökad energi i stegen. Välj mellan stilren design eller tufft mönstrade sulor för en unik look.

Futuristiska Alphaedge

Med adidas Stella McCartney-skor i modellen Alphaedge får du en futuristisk stil. Den sömlösa ovandelen i Primeknit sträcker sig upp runt ankeln för skönt stöd och minimalistisk look. Passformen expanderas för flexibilitet och ger samtidigt stöd åt foten.