alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

adidas by Stella McCartney · Kläder

 
[263]
1 / 6
Sida:av 6

ADIDAS STELLA MCCARTNEY-KLÄDER

adidas har samarbetat med Stella McCartney sedan 2205 för att tillsammans skapa innovativa kläder för målmedvetna kvinnor. Stella McCartney är känd för att utmana modevärldens normer genom att tänja på gränserna för hållbarhet och produktion. Hennes design har stort fokus på miljömedvetenhet och adidas Stella McCartney-kläder är därför miljövänliga. Bland annat används återvunna material som Parley Ocean Plastic™ i plaggen. Plaggen från kollektionen är framtagna för att spegla moderna kvinnors liv och har en blandning av både funktion och design för en fashionabel sportstil.

UPPDATERADE TRÄNINGSSTÄLL FÖR FASHIONABLA LOOKS

Stella McCartneys version av de klassiska träningsställen suddar ut gränsen mellan mode och sport och ger dig en ledig men sofistikerad stil. Med adidasjackor i lös passform och dämpade färger får du ett plagg som är både funktionellt och trendigt. Träningsjackor och träningsställ kommer i det högteknologiska materialet Climalite som fungerar både fuktavledande och ventilerande. Den eleganta och lediga silhuetten kommer både i monotona färgskalor och i starka ormskinnsmönster för en äkta Stella-stil.

SNYGGA PLAGG TILL TRÄNINGSPASSET

Uppdatera din look på gymmet eller under träningen med snygga och funktionella plagg från adidas Stella McCartney-kläder. Med svettavledande toppar får du ett plagg som sitter på plats när du rör dig men som inte förhindrar dina rörelser. Det zonindelade stödet ger dig en smickrande passform och det svettavledande Climalite-materialet håller dig torr även under svettiga pass. Matcha med träningstights som har smickrande färgblockeringar och sömmar samt är gjorda av återvunnen polyester för att ta vara på miljön.

STÖDJANDE SPORT-BH:AR

Bland adidas Stella McCartney-kläder hittar du flera modeller av sport-bh:ar som ger stöd under hela träningspasset. Med kompressionspassform får du både bekvämt stöd och mjuk känsla mot huden. Du hittar även stickade bh:ar i mjukt och svettavledande Primaknit-material som har en annorlunda look med sina olika partier av stickat material och en rörelsevänlig komfort.