adidas
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik

adidas by Stella McCartney · Kläder

 
[119]
adidas by Stella McCartney fortsätter att tänja gränserna för sportkläder med kollektionen vår/sommar 2020. Fira vår jord med ”Earth day is every day”, en ny kollektion designad för planeten och inspirerad av naturen.

MOVE FOR THE PLANET

”SAMARBETET MED STELLA MCCARTNEY INLEDDES FÖR 15 ÅR SEDAN OCH HAR SEDAN DESS LEVERERAT DET BÄSTA INOM SPORTKLÄDER UR ETT MODEPERSPEKTIV.”

STELLA MCCARTNEY

I TÄTEN FÖR EN MER HÅLLBAR FRAMTID

Varje produkt har en egen historia att berätta vad gäller respekt för vår planet. adidas by Stella McCartney siktar alltid på att ligga steget före.

NÅGRA ORD OM SKAPAREN

adidas by Stella McCartney har sedan 2005 varit en pionjär inom sportkläder för dam, med sin kombination av adidas banbrytande teknologier och Stellas utmärkande stil. Märket stöttar och stärker den moderna kvinnan, kollektion efter kollektion. Kollektionen adidas by Stella McCartney är designad med både människan och planeten i åtanke och strävar alltid efter att använda de mest hållbara och innovativa metoderna och materialen.

1 / 3
Sida:av 3

adidas Stella McCartney-kläder

adidas har samarbetat med Stella McCartney sedan 2005 för att tillsammans skapa innovativa kläder för målmedvetna kvinnor. Stella McCartney är känd för att utmana modevärldens normer genom att tänja på gränserna för hållbarhet och produktion. Hennes design har stort fokus på miljömedvetenhet och adidas Stella McCartney-kläder är därför miljövänliga. Bland annat används återvunna material som Parley Ocean Plastic™ i plaggen. Plaggen från kollektionen är framtagna för att spegla moderna kvinnors liv och har en blandning av både funktion och design för en fashionabel sportstil.

Uppdaterade träningsställ för fashionabla looks

Stella McCartneys version av de klassiska träningsställen suddar ut gränsen mellan mode och sport och ger dig en ledig men sofistikerad stil. Med adidasjackor i lös passform och dämpade färger får du ett plagg som är både funktionellt och trendigt. Träningsjackor och träningsställ kommer i det högteknologiska materialet Climalite som fungerar både fuktavledande och ventilerande. Den eleganta och lediga silhuetten kommer både i monotona färgskalor och i starka ormskinnsmönster för en äkta Stella-stil.

Snygga plagg till träningspasset

Uppdatera din look på gymmet eller under träningen med snygga och funktionella plagg från adidas Stella McCartney-kläder. Med svettavledande toppar i LYCRA® FitSense+™ får du ett plagg som sitter på plats när du rör dig men som inte förhindrar dina rörelser. Det zonindelade stödet ger dig en smickrande passform och det svettavledande Climalite-materialet håller dig torr även under svettiga pass. Matcha med träningstights som har smickrande färgblockeringar och sömmar samt är gjorda av återvunnen polyester för att ta vara på miljön.

Stödjande sport-bh:ar

Bland adidas Stella McCartney-kläder hittar du flera modeller av sport-bh:ar som ger stöd under hela träningspasset. Med kompressionspassform får du både bekvämt stöd och mjuk känsla mot huden. Du hittar även stickade bh:ar i mjukt och svettavledande Primaknit-material som har en annorlunda look med sina olika partier av stickat material och en rörelsevänlig komfort.