alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

adidas by Stella McCartney · Accessoarer

 
[16]

adidas Stella McCartney-accessoarer

Modedesignern Stella McCartney har samarbetat med adidas sedan 2205 för att skapa funktionella och trendiga kläder som reflekterar moderna kvinnors liv. Med ett starkt fokus på miljömedvetenhet har Stella McCartney utmanat modevärldens normer och skapat kollektioner med miljövänliga och återvunna material. Matcha dina kläder med adidas Stella McCartney-accessoarer för att sätta pricken över i:et på din look. Du kan dessutom vara säker på att dina tillbehör är tillverkade med miljön i åtanke. Här hittar du allt från sporttillbehör till vardagsaccessoarer med både stil och funktion.

Stella McCartney-väskor med sportig stil

adidas Stella McCartney-accessoarer är stilrena och funktionella och kollektionens väskor är inget undantag. Med träningsväskor i chica modeller får du gott om förvaringsutrymme och flera fack för att kunna organisera packningen. Du hittar även uppdaterade gympåsar med extra fack på utsidan för att du ska kunna hålla koll på dina småsaker. Både väskor och påsar är gjorda i miljövänliga nylonmaterial i olika färger och finish för en trendig och modemedveten look.

Strumpor och handskar

Bland adidas Stella McCartney-accessoarer hittar du både ankelstrumpor och löparstrumpor med diskreta designinslag. Bland annat kommer de i markerad blockfärgning och linjedetaljer. Stella McCartneys adidas strumpor har fotvalvs- och ankelstöd för att ge extra stöd i skorna. Strumporna är gjorda i ECONYL®-garn som är ett material gjort av återvunna fisknät. För extra grepp om vikter och hantlar finns adidas Stella McCartney-handskar med vaddering och stretch. Handskarnas glansiga ormskinnsmönster vittnar om Stella McCartneys utmärkande stil.

Träningstillbehör

Håll dig trendig även under träningspassen med adidas Stella McCartney-accessoarer. Under löprundan kan du bära telefon och nycklar i Stella McCartneys löparbälte som har en strömlinjeformad design för att bekvämt kunna bäras utan att förhindra din prestation. Matcha med ett pannband i stickad fleece som värmer skönt under kyliga pass. För soliga dagar finns snygga skärmmössor som håller solstrålarna borta när du vill fokusera på dina mål.