Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik

adidas by Stella McCartney

(165 Produkter)
adidas by Stella McCartney fortsätter att tänja gränserna för sportkläder med kollektionen vår/sommar 2020. Kläderna är inspirerade av nästa generationens atleter och nytolkar klassiska sportstilar med innovativ design.

MOVE FOR THE PLANET

”SAMARBETET MED STELLA MCCARTNEY INLEDDES FÖR 15 ÅR SEDAN OCH HAR SEDAN DESS LEVERERAT DET BÄSTA INOM SPORTKLÄDER UR ETT MODEPERSPEKTIV.”

STELLA MCCARTNEY

I TÄTEN FÖR EN MER 

HÅLLBAR FRAMTID

Varje produkt har en egen historia att berätta vad gäller respekt för vår planet. adidas by Stella McCartney siktar alltid på att ligga steget före.

NÅGRA ORD OM SKAPAREN

adidas by Stella McCartney har sedan 2005 varit en pionjär inom sportkläder för dam, med sin kombination av adidas banbrytande teknologier och Stellas utmärkande stil. Märket stöttar och stärker den moderna kvinnan, kollektion efter kollektion. Kollektionen adidas by Stella McCartney är designad med både människan och planeten i åtanke och strävar alltid efter att använda de mest hållbara och innovativa metoderna och materialen.

1 / 4
Sida:av 4

adidas by Stella McCartney

Sedan 2005 har adidas samarbetat med designern Stella McCartney för att skapa funktionella och moderiktiga plagg och skor. adidas by Stella McCartney är en kollektion som både har Stella McCartneys karakteristiska stil och en sportig ton i sann adidasanda. Kollektionen har även hållbarhet och miljö i fokus med användandet av återvunna material. Uppdatera dina träningskläder till en fashionabel stil med plagg och skor från adidas by Stella McCartney.

Hållbara material

Stella McCartney har länge varit känd för att skapa miljövänliga plagg och hållbara produkter och kollektionen adidas by Stella McCartney är inget undantag. Här hittar du plagg och skor i återvunnen havsplast som skyddar våra hav. Materialet är gjort av plast som samlats upp från stränder och kustområden världen över för att undvika att avfallet når haven.

Träna i stil

Dra till dig blickar på gymmet med träningskläder från adidas by Stella McCartney. Här finns snygga och funktionella plagg som låter dig prestera både på topp och med stil. Det svettavledande materialet Climalite leder bort värme och fukt från huden och ger dig ventilation för att du ska hålla dig så sval som möjligt under träningen. Matcha blockfärgade träningstights med toppar i Stella McCartneys karakteristiska djurmönster.

Skor från adidas by Stella McCartney

Kollektionens skor har både starka färger och mönster för en unik stil. Skor från adidas by Stella McCartney ger dig full komfort under träningspasset såväl som i vardagen. För en mångsidig träningssko passar adidas Pureboost Trainer bra, med stötdämpning i Boost får du extra energi och det svävande fotvalvet ger dig optimalt stöd för varje steg. Välj mellan starka mönster och mer diskreta färgskalor för din träningslook. För löpning är adidas by Stella McCartney Ultraboost att rekommendera. Denna sko har en ovandel i Primeknit som är både lätt och anpassar sig efter fotens form och med greppande yttersula kan du ta dig fram längs med löparrundan utan distraktion.