alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

adidas by Stella McCartney

 
[225]
2024 Spring Summer Statement Statement image

"DEN HÄR SÄSONGEN ÄR JAG SÅ GLAD ÖVER ATT UTFORSKA ETT NYTT OMRÅDE ATT UTVECKLA – STYRKETRÄNING. MED DEN HÄR KOLLEKTIONEN VILL JAG VERKLIGEN HYLLA KVINNLIG STYRKA I ALLA DESS OLIKA OCH VACKRA FORMER, MED BANBRYTANDE PRODUKTER SOM GER STÖD ÅT DE STORA KRAFTFULLA RÖRELSERNA OCH EN FRÄSCH STILKÄNSLA."

STELLA MCCARTNEY

1 / 5
Sida:av 5

RÖR DIG MED STIL MED ADIDAS BY STELLA McCARTNEY

Den exklusiva kollektionen adidas by Stella McCartney innehåller funktionella sport- och fritidskläder samt accessoarer för aktiva och sportiga kvinnor. I kollektionerna FW22 Workout Wardrobe och Winter Capsule kombineras banbrytande design med tekniska funktioner. De är medvetet skapade för att minimera miljöpåverkan. Med designdetaljer som laserskurna ergonomiska linjer, reflekterande inslag och utmärkande djurtryck. Från sweatshirts och hoodies till leggings och löparryggsäckar – vi har allt du behöver för inomhus- och utomhusvistelser, träning och fritid. Det finns ryggsäckar för vandrare, midjeväskor för joggare, skönt värmande jackor för växlande väderlekar och snygga linnen som passar perfekt när du är ute och njuter av solen.

HÅLLER DIG SVAL, TORR OCH TRENDIG

Med kollektionen adidas by Stella McCartney har du mycket att välja på när det kommer till underdelar och toppar, leggings och tracksuits. Våra material och tyger är designade med svettabsorberande teknologi och elastanblandningarna ger en stretchig passform som formar sig efter kroppen för optimal rörelsefrihet. Till vintern ger våra isolerande sweatshirts skön värme, och våra yogaleggings fungerar även som baslager under utomhusaktiviteter i kyligt väder. Lägg till en hoodie eller fleecejacka och du är redo för träning alla säsonger. Och vetskapen om att din outfit är hållbart designad gör att du kan träna med gott samvete. I FW22-kollektionen används PRIMEBLUE, ett funktionsdesignat återvunnet material tillverkat delvis av Parley Ocean Plastic, och PRIMEGREEN, en rad funktionsdesignade återvunna material – allt i linje med adidas och Stella McCartneys gemensamma ambition om att sätta stopp för plastavfall. Många av plaggen är gjorda med adidas READY-teknologi som skyddar och stärker i alla miljöer.

ACCESSOARER FÖR VARJE TILLFÄLLE

I klädkollektionen adidas by Stella McCartney finns både ryggsäckar och snygga handväskor för dam. Accessoarerna är gjorda i vattenavvisande material och har en smart design som lever upp till den moderna kvinnans alla förväntningar, med allt från löstagbara invändiga gympåsar till fack med plats för mobil och hörlurar under träningen. Kollektionen adidas by Stella McCartney innehåller även särskilda ryggsäckar för löpning, och om du verkligen vill vara minimalistisk kan du kolla in vårt sortiment av designmidjeväskor.