Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas
Gratis leverans och retur inom 100 dagar

adidas by Stella McCartney

(206 Produkter)
1 / 5
Sida:av 5

adidas by Stella McCartney

Sedan 2005 har adidas samarbetat med designern Stella McCartney för att skapa funktionella och moderiktiga plagg och skor. adidas by Stella McCartney är en kollektion som både har Stella McCartneys karakteristiska stil och en sportig ton i sann adidasanda. Kollektionen har även hållbarhet och miljö i fokus med användandet av återvunna material. Uppdatera dina träningskläder till en fashionabel stil med plagg och skor från adidas by Stella McCartney.

Hållbara material

Stella McCartney har länge varit känd för att skapa miljövänliga plagg och hållbara produkter och kollektionen adidas by Stella McCartney är inget undantag. Här hittar du plagg och skor i återvunnen havsplast som skyddar våra hav. Materialet är gjort av plast som samlats upp från stränder och kustområden världen över för att undvika att avfallet når haven.

Träna i stil

Dra till dig blickar på gymmet med träningskläder från adidas by Stella McCartney. Här finns snygga och funktionella plagg som låter dig prestera både på topp och med stil. Det svettavledande materialet Climalite leder bort värme och fukt från huden och ger dig ventilation för att du ska hålla dig så sval som möjligt under träningen. Matcha blockfärgade träningstights med toppar i Stella McCartneys karakteristiska djurmönster.

Skor från adidas by Stella McCartney

Kollektionens skor har både starka färger och mönster för en unik stil. Skor från adidas by Stella McCartney ger dig full komfort under träningspasset såväl som i vardagen. För en mångsidig träningssko passar adidas Pureboost Trainer bra, med stötdämpning i Boost får du extra energi och det svävande fotvalvet ger dig optimalt stöd för varje steg. Välj mellan starka mönster och mer diskreta färgskalor för din träningslook. För löpning är adidas by Stella McCartney Ultraboost att rekommendera. Denna sko har en ovandel i Primeknit som är både lätt och anpassar sig efter fotens form och med greppande yttersula kan du ta dig fram längs med löparrundan utan distraktion.