Frigör UltraBOOST X-energi med varje steg.

Ditt allra bästa jag

Kanalisera kraften hos sprinterstjärnarn Octavious Freeman med adidas by Stella McCartney, en kollektion framtagen för den kvinnliga atleten. Med design som trotsar traditioner och teknologi som stärker dina muskler har du aldrig känt dig mer redo att krossa dina mål.

Var oslagbar

Lätta, klara och innovativa material gör dig snabbare under längre tid. Adizero löparkollektion hjälper dig höja ribban genom att reglera din kroppstemperatur och hålla din energi på rätt nivå. Gör personbästa till den nya normen.

Obehindrad prestation

Enkla, eleganta och alltid lätta – adidas by Stella McCartneys ryggsäckar och gymväskor tar hand om dina värdesaker när du är på resande fot. Mössor, yogamattor och andra accessoarer fulländar kollektionen och ser till att du alltid är redo att träna, oavsett var dagen tar dig.

Energi som sprudlar från dina fötter

Revolutionera din löpning med UltraBOOST X. Innovativt boost-skum är integrerat i sulan i tusentals energikapslar och frigör energi som pulserar upp genom dina ben. Ventilerande meshgarn är vävt till en vacker design medan en nära passform ger stöd för en smalare fot.

Styrka och övertygelse

Ge dig ut i spåret eller in på gymmet med osvikligt självförtroende. Sport-bh:ar med mycket bra stöd i högsta stil, i kombo med tights som stöttar musklerna och maxar din benstyrka. Gör dig redo att nå nya nivåer.
HANDLA SPORT-BH:AR OCH TIGHTS

HELA KOLLEKTIONEN

Din kropp är din bästa tillgång. Frigör dess potential och bryt ner barriärerna i sportkläder som får dig att glänsa.