alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

turkos skor

 
[17]
Originals Turkos KF Forum Low Benchmate ShoesOriginals Turkos KF Forum Low Benchmate Shoes

KF Forum Low Benchmate Shoes

Originals

Turkosa skor

adidas streetkläder ger dig en klassisk, retroinspirerad look. Våra skor har designats för att hantera utmaningarna vid sportaktiviteter och för att fullända din avslappnade look. Dina skor jobbar hårt så att du kan göra ett statement. Den teknologi och de material som tagits fram av adidas är skapade för att ge fötterna det stöd de förtjänar. Våra turkosa skor kompletterar din stil.

Märket med de tre ränderna – turkosa skor från adidas

Läder, mockaläder och syntetläder är tre av de material vi använder för att tillverka våra skor.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Upptäck trender med potential att bli klassiker i kollektionerna med skor från märken som Performance, Originals och TERREX. Söker du efter funktionell design och funktion som du kan lita på oavsett förhållanden? adidas Terrex har designats för utomhusaktiviteter och är den fulländade följeslagaren. Performance är produktlinjen för atleter som kräver det bästa av sig själva och som gör reglerna åt sig själva. Gamla skatter och innovationer förenade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångskiftande värld.

Med teknologier såsom STEALTH, TRAXION och CLOUDFOAM är du rustad för alla situationer. BOOST är den mest reaktiva absorptionen vi någonsin haft och det innebär maxad kraft i varje steg. BOOST ger mer responsiv stötdämpning än något vi tidigare har kunnat erbjuda för att ge maxad kraft i varje steg. Mellansulan med BOUNCE är flexibel och absorberar stötar så att du kan prestera på topp. Ju mer du ger, desto mer energi får du tillbaka! Extremt innovativ teknologi och nyskapande stilar – skor från adidas håller fanan högt i alla kategorier! Du hittar skor i kollektionerna TERREX Two, RDY och Disney. NMD-kollektionen kombinerar vårt varumärkes historia med innovativ design – vare sig det gäller kläder, skor eller accessoarer. Skapa en urban look med löparinspirerad stil. Med Parley får plasten en ny roll där den kombineras omsorg om vår miljö med superfunktionell design. Bearbetat plastavfall som samlats in på stränder och i kustområden formar grunden i hela vår kollektion. adidas är populärt hos atleter och sneakerentusiaster. Vi har en rad olika modeller för att möta dina behov.

Människor som tänker i nya banor för att förändra världen – adidas-produkter för barn, damer och herrar. Bassäng, terräng, strand, tävling eller vandring – var beredd när det gäller. Med produkter från adidas har du den bästa utrustningen för att göra just det. I vårt breda utbud hittar du skor för grus, fasta gräsplaner, mjuka gräsplaner, löpbana, terräng och väg. Visa din alldeles egna stil med turkosa skor från adidas.