alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

orange skor

 
[70]
Originals Orange OZWEEGO ShoesOriginals Orange OZWEEGO Shoes

OZWEEGO Shoes

Originals

1 / 2
Sida:av 2

Orange skor

Allt du behöver hittar du i adidas skokollektion. Med adidas skor är du alltid först med de senaste trenderna. Dina skor jobbar hårt och hjälper dig att göra ett statement. Teknologin och materialen som tagits fram av adidas har till uppgift att ge fötterna det stöd de förtjänar. Våra orange skor kompletterar din stil.

Märket med de tre ränderna – orange skor från adidas

Våra skor innehåller även läder, mockaläder och syntetläder.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Upptäck trender med legendarisk potential i kollektionerna med skor från märken som adidas by Stella McCartney, Five Ten och Originals. Fortsätt att vara legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots avslappnade retrovibbar. Performance är framtagen för atleter som inte är redo att kompromissa med stilen – retrodesign med ett tydligt fokus på funktion. Funktionell design och säkerhet oavsett väder. Det är adidas Terrex.

Vi testar noggrant ny teknologi som STEALTH, SUMMER. och GORE-TEX i extrema förhållanden. BOOST är den mest reaktiva absorptionen vi någonsin skapat och det innebär maxad kraft i vartenda steg. BOOST ger mer responsiv stötdämpning än något vi tidigare har kunnat erbjuda för att ge maxad kraft i vartenda steg. Vi har utvecklat den flexibla och lätta mellansulan med BOUNCE som ger dig kraft steg efter steg steg och håller dig fulltankad med energi. De har inte enbart gjort det på gatan utan även på världens scener – skor från adidas är hyllade internationellt och är ett tydligt statement. Våra kollektioner med skor inkluderar Duramo, Trefoil och Essentials. NMD representerar progressiv design och kombinerar löparstil med en urban look. Skor handlar om mer än stil. I slutändan är det våra fötter som bär oss, varje dag. Därför lägger vi stor vikt vid att skor från adidas kombinerar både stil och komfort.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan barn, damer och herrar skapa sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Hitta egna vägar på maratonloppet, medelnivån, terrängen eller träningen. Våra skor lämpar sig för grus, fasta gräsplaner, mjuka gräsplaner, hårda planer, inomhusplaner, konstgräs, löpbanor, flerfunktionella marker, terränger och vägar. Visa din alldeles egna stil med orange skor från adidas.