alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

vinröda skor

 
[29]
Dam Originals Burgundy OZELIA WDam Originals Burgundy OZELIA W

OZELIA W

Dam Originals

Vinröda skor

Kombinera stil med sport och fritid med adidas skor. adidas skor gör inte bara intryck med sin stil utan ligger även i framkant när det gäller komfort. Dina skor jobbar hårt och hjälper dig att göra ett statement. Teknologin och materialen som tagits fram av adidas har till uppgift att ge fötterna det stöd de förtjänar. Våra vinröda skor kompletterar din stil.

Skapade för kreatörer – vinröda skor från adidas

Våra skor har tillverkats av läder, mockaläder och syntetläder.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Det spelar ingen roll om det är märken som Performance eller Originals – med adidas-skor får du inte bara uppmärksamhet på nästa träningspass utan också på vägen dit. Förbli legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots lediga retrovibbar. Performance är produktlinjen för atleter som har extremt höga förväntningar på sig själva och som skapar sina egna regler.

Med teknologier såsom CLOUDFOAM är du rustad för alla situationer. Mellansulan med BOOST ger maxad kraft i vartenda steg och har den mest responsiva stötdämpningen vi någonsin utvecklat. Mellansulan med BOUNCE ger en sko med bekväm stötabsorbering för maxad kraft på planen och andra platser där du behöver det. Vi kompromissar inte med kvaliteten när vi tar fram nya skor. I sportsammanhang. I musiksammanhang. I vardagssammanhang. Det är därför adidas utvecklar innovativ teknologi, testar den i verkliga förhållanden och paketerar den i en klassisk design. Våra kollektioner med skor inkluderar Gazelle, TERRACE och Disney. Skor handlar om mer än stil. I slutändan är det våra fötter som bär oss, varje dag. Därför lägger vi stor vikt vid att skor från adidas kombinerar både stil och komfort.

Människor som tänker i nya banor för att revolutionera världen – adidas-produkter för barn, damer och herrar. 3-Stripes är alltid helt rätt för maratonloppet. I vårt stora sortiment hittar du skor för gräsplaner, löpbana, löpband, gata och väg. Vinröda skor från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är redo att uppnå dina mål varje dag.