alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

färgglada skor

 
[4]
Dam Fotboll Multi GMR InsolesDam Fotboll Multi GMR Insoles

GMR Insoles

Dam Fotboll

Dam Five Ten Multi Five Tennie ShoesDam Five Ten Multi Five Tennie Shoes

Five Tennie Shoes

Dam Five Ten

Färgglada skor

Med skor från adidas kombinerar du ett autentiskt sportarv med en global streetstil. Med adidas står du stadigt på jorden. Skor från adidas skyddar fötterna och erbjuder äkta komfort för njutning hela dagen. Med dessa färgglada skor kommer du att vara rätt utrustad.

Skriv dina egna regler – färgglada skor från adidas

Läder och textil är två av de material vi använder för att tillverka våra skor.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Oavsett om det är märken som Originals, Five Ten eller Performance – med adidas-skor drar du inte bara blickarna till dig på nästa träningspass utan också på vägen dit. Fortsätt att vara legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots avslappnade retrovibbar. Performance höjer motivationen och ger fler framgångar på en ny nivå.

Med teknologier såsom STEALTH är du rustad för alla situationer. BOOST är den mest reaktiva absorptionen vi någonsin skapat och det innebär maxad kraft i varje steg. BOOST ger mer responsiv stötdämpning än något vi tidigare har kunnat erbjuda för att ge maxad kraft i varje steg. Pharrell är vår mest välkända kollektion med skor.

Vill du skriva dina egna regler? Med våra produkter för barn, damer och herrar kan du höja ribban och ha kul. Skor från adidas är extremt flexibla, vare sig det gäller flerfunktionell mark. Visa din alldeles personliga stil med färgglada skor från adidas.