alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

simskor

 
[201]
1 / 5
Sida:av 5

Simskor

Kombinera stil med sport och fritid med adidas skor. adidas skor gör inte bara intryck med sin stil utan är även föregångare vad gäller komfort. Om simning är din sport behöver du se till att fötterna får rätt stöd. Skor från adidas kombinerar komfort med stil och teknologi för att ge ett pålitligt stöd när du ägnar dig åt dina favoritaktiviteter. Hitta den perfekta passformen. Med simskor från adidas kan fötterna röra sig fritt samtidigt som de får ett optimalt skydd. Alla simskor från adidas är designade för att hjälpa dig i din aktiva livsstil.

Skapade för kreatörer – simskor från adidas

Vi har utrustningen för din sport så att du blir riktigt motiverad att ge allt när du simning: .

Vi har simskor tillverkade av läder, syntetläder och textil.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Upptäck trender som kan bli klassiker i kollektionerna med simskor från märken som Performance, adidas by Stella McCartney och Originals. Förbli legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots lediga retrovibbar. Performance är produktlinjen för atleter som kräver det bästa av sig själva och som sätter sina egna moderegler.

Vi ser till att testa ny teknologi som CLOUDFOAM i extrema förhållanden. BOOST är den mest reaktiva absorptionen vi någonsin skapat och det innebär maxad kraft i varje steg. BOOST ger mer responsiv stötdämpning än någonsin för att ge maxad kraft i vartenda steg. Våra kollektioner med simskor inkluderar adissage, Classics och Essentials. Vare sig det är för sport eller fritid kan du alltid ge ditt max tack vare material av hög kvalitet som primeknit eller mesh och innovativa egenskaper. Våra simskor finns i rosa, gult, turkos och många andra färger.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan barn, damer och herrar skriva sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Bassäng eller strand – visa vad du går för när det gäller. Med produkter från adidas är du väl rustad för att göra exakt det. Simskor från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är villig att uppnå dina mål varje dag.