alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

gråa skor

 
[227]
1 / 5
Sida:av 5

Grå skor

Du skriver reglerna. Inklusive vilka skor du ska ha för att ta din look till en ny nivå. Hitta den perfekta passformen. I skor från adidas kan fötterna röra sig fritt samtidigt som de får ett optimalt skydd. Alla grå skor från adidas är designade för att komplettera din aktiva livsstil.

Skapade för kreatörer – grå skor från adidas

Läder, canvas och läder är tre av de material vi använder för att producera våra skor.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Upptäck trender med potential att bli klassiker i kollektionerna med skor från märken som TERREX, adidas by Stella McCartney och Performance. Söker du efter funktionell design i kombination med funktion som du kan lita på oavsett förhållanden? adidas Terrex har designats för utomhusaktiviteter och är den fulländade följeslagaren. Performance höjer motivationen och ger fler framgångar på en ny nivå. Högt skattade klassiker och innovationer sammanförda under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångsidiga värld.

Med teknologier såsom TRAXION, CLOUDFOAM och GORE-TEX är du rustad för alla situationer. BOOST är den mest reaktiva absorptionen vi någonsin utvecklat och det innebär maxad kraft i vartenda steg. BOOST ger mer responsiv stötdämpning än något vi tidigare har kunnat erbjuda för att ge maxad kraft i varje steg. Mellansulan med BOUNCE är flexibel och absorberar stötar så att du kan prestera på topp. Ju mer du ger, desto mer energi får du tillbaka! Vi kompromissar inte med kvaliteten när vi tar fram nya skor. I sportsammanhang. I musiksammanhang. I vardagssammanhang. Det är därför adidas utvecklar nyskapande teknologi, testar den i verkliga förhållanden och paketerar den i en klassisk design. Våra kollektioner med skor inkluderar Yung Series, ZX 4000 och Kiellor. NMD representerar progressiv design och kombinerar en urban look med löparinspirerad stil. Med Parley får plasten ett nytt liv och här kombineras miljöhänsyn med superfunktionell design. Bearbetat plastavfall som plockats upp på stränder och i kustområden formar grunden i hela kollektionen. Oberoende av om det är för sport eller fritid kan du alltid prestera på topp tack vare material av hög kvalitet som primeknit eller mesh och innovativa egenskaper.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan barn, damer och herrar skriva sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Bassäng, maratonlopp, terräng, strand, triathlon, tävling, urban sport eller vandring – var beredd när det gäller. Med produkter från adidas är du väl rustad för att göra precis det. I vårt breda utbud hittar du skor för grus, grusplaner, fasta gräsplaner, mjuka gräsplaner, gräsplaner, hårda planer, inomhusplaner, löpbana, löpband, gata, terräng och väg. Visa din alldeles personliga stil med grå skor från adidas.