alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

lila skor

 
[34]

Lila skor

adidas skokollektion har skapats med en perfekt kombination av funktion, komfort och stil. adidas skor tar din look till en helt ny nivå. Skor från adidas skyddar fötterna och erbjuder äkta komfort för njutning hela dagen. Med dessa lila skor kommer du att vara redo.

Skapade för kreatörer – lila skor från adidas

Vi erbjuder skor som består av läder, läder och mockaläder.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Det spelar ingen roll om det är märken som TERREX, Originals eller Five Ten – med adidas-skor får du inte bara uppmärksamhet på nästa träningspass utan också på vägen dit. Funktionell design och funktion som du kan lita på i alla väder. Det är adidas Terrex. Performance höjer motivationen och lägger framgångarna på en ny nivå. Gamla skatter och innovationer sammanförda under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångsidiga värld.

Med teknologier såsom CLOUDFOAM, TRAXION och GORE-TEX är du rustad för alla lägen. Responsiv stötdämpning tack vare mellansulan med BOOST som skickar tillbaka energin som du har använt. Vi har utvecklat den flexibla och lätta mellansulan med BOUNCE som ger dig kraft steg efter steg steg och håller dig fulltankad med energi. Vi kompromissar inte med kvaliteten när vi tar fram nya skor. I sportsammanhang. I musiksammanhang. I vardagssammanhang. adidas utvecklar nyskapande teknologi, testar den i verkliga förhållanden och paketerar den i en klassisk design. Samba, UltraBoost och Essentials är våra mest omtyckta kollektioner med skor. Vare sig det gäller sport eller fritid kan du alltid nå resultat tack vare material av hög kvalitet som primeknit eller mesh och innovativa egenskaper.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan barn, damer och herrar skriva sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. 3-Stripes är alltid rätt: för bassäng, terräng, strand, träning eller vandring. Skor från adidas är extremt allsidiga, det spelar inom roll om det gäller hårda planer, löpbana, gata, terräng och väg. Visa din alldeles egna stil med lila skor från adidas.