alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Rosa skor och stövlar

 
[172]
Adilette Aqua Slides
Altaswim Sandals
Adilette Comfort Slides
Adilette Aqua Slides
Adizero Boston 11 Shoes
Adilette Aqua Slides
Adilette Shower Slides
ULTRABOOST 22 SHOES
OZWEEGO Shoes
Superstar 360 Shoes
Suru365 Slip-On Shoes
Nizza Platform Mid Shoes
Solarboost 4 Shoes
ULTRABOOST 22 SHOES
Gazelle Shoes
Duramo SL 2.0 Shoes
Forum Bold Shoes
Adilette Lite Slides
Gazelle Shoes
Forum Low Shoes
Bravada Shoes
Duramo SL 2.0 Shoes
Adistar CS Shoes
Nizza Platform Shoes
Gazelle Shoes
Terrex Boa Hiking Shoes
Duramo 10 Shoes
Lite Racer 3.0 Shoes
Supernova 2 Running Shoes
Karlie Kloss X9000 Shoes
Karlie Kloss Trainer XX92 Shoes
Tensaur Run Shoes
Tensaur Shoes
Tensaur Run Shoes
Swift Run 22 Shoes
VULCRAID3R Skateboarding Shoes
Forum Bold Shoes
Supernova Shoes
FortaRun Elastic Lace Top Strap Running Shoes
Duramo 10 Shoes
Summer Closed Toe Water Sandals
FortaRun Elastic Lace Top Strap Running Shoes
Lite Racer 2.0 Shoes
1 / 4
Sida:av 4

Flera nyanser av rosa skor och stövlar

Om du gillar rosa skor och stövlar så kommer vi nu med glada nyheter, vi har hundratals olika nyanser av rosa och modeller för hela familjen så ni kan välja era favoriter, om du har beslutsångest är kanske denna nyheten inte lika bra för dig. Vad sägs om ett par riktigt knallrosa fotbollsskor som garanterat får en annan dyster och grå dag att verka helt okej? Eller ett par mer neutrala pastellrosa löparskor som ger den där lilla extra färgklicken som behövs för att orka sig igenom löparspåret. Utmana dig själv och slå ditt gamla personbästa i din favoritsport, eller varför inte hitta på någon rolig aktivitet tillsammans med minstingen. Glöm bara inte era rosa skor och stövlar!

Rosa adidasskor gamla som nya

Om det är något som är coolt så är det de nya moderna tappningarna av gamla klassiker, det känns som något vi sett förut men ändå inte. Vi älskar att bläddra igenom våra gamla arkiv och självklart behålla de skor som är era favoriter, bara lite förbättrade såklart. Om du gillar att visa dina coola strumpor för din omgivning har vi en rosa sko som kommer i en ovandel i skir och matt TPU med en frostig look och som är lite genomskinlig trots den rosa färgen, så folk kan få en skymt av dina strumpor. Att ha ett aktivt liv innebär även att man många gånger svettas mer, men oroa dig inte! Vi har rosa skor som kommer med bland annat meshinfällningar som tillåter dina fötter att andas. Passformen på skorna varierar mellan breda, normala eller mer åtsittande liksom en strumpa som omsluter foten och ger ett strategiskt stöd. Mellansulan som kommer i olika material hjälper att dämpa stötarna vid varje steg du tar. Dina rosa adidasskor kommer garanterat ge din vardags- såväl som träningsgarderob ett ordentligt lyft!