alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Rosa skor och stövlar

 
[144]
Sportswear Rosa FUKASA RUNSportswear Rosa FUKASA RUN

FUKASA RUN

Sportswear

1 / 3
Sida:av 3

Flera nyanser av rosa skor och stövlar

Om du gillar rosa skor och stövlar så kommer vi nu med glada nyheter, vi har hundratals olika nyanser av rosa och modeller för hela familjen så ni kan välja era favoriter, om du har beslutsångest är kanske denna nyheten inte lika bra för dig. Vad sägs om ett par riktigt knallrosa fotbollsskor som garanterat får en annan dyster och grå dag att verka helt okej? Eller ett par mer neutrala pastellrosa löparskor som ger den där lilla extra färgklicken som behövs för att orka sig igenom löparspåret. Utmana dig själv och slå ditt gamla personbästa i din favoritsport, eller varför inte hitta på någon rolig aktivitet tillsammans med minstingen. Glöm bara inte era rosa skor och stövlar!

Rosa adidasskor gamla som nya

Om det är något som är coolt så är det de nya moderna tappningarna av gamla klassiker, det känns som något vi sett förut men ändå inte. Vi älskar att bläddra igenom våra gamla arkiv och självklart behålla de skor som är era favoriter, bara lite förbättrade såklart. Om du gillar att visa dina coola strumpor för din omgivning har vi en rosa sko som kommer i en ovandel i skir och matt TPU med en frostig look och som är lite genomskinlig trots den rosa färgen, så folk kan få en skymt av dina strumpor. Att ha ett aktivt liv innebär även att man många gånger svettas mer, men oroa dig inte! Vi har rosa skor som kommer med bland annat meshinfällningar som tillåter dina fötter att andas. Passformen på skorna varierar mellan breda, normala eller mer åtsittande liksom en strumpa som omsluter foten och ger ett strategiskt stöd. Mellansulan som kommer i olika material hjälper att dämpa stötarna vid varje steg du tar. Dina rosa adidasskor kommer garanterat ge din vardags- såväl som träningsgarderob ett ordentligt lyft!