alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

rosa skor dam

 
[85]
Ultraboost DNA Shoes
ZX 5K BOOST Shoes
NMD_R1 Spectoo Shoes
Forum Bold Shoes
Adilette Aqua Slides
Adilette Comfort Slides
Lite Racer 3.0 Shoes
VL Court Shoes
Duramo SL 2.0 Shoes
Bravada Shoes
Nizza Platform Mid Shoes
ULTRABOOST 22 SHOES
Duramo SL 2.0 Shoes
Adistar CS Shoes
Supernova 2 Running Shoes
Forum Low Shoes
Terrex Free Hiker Primeblue Hiking Shoes
Women's Summervent Recycled Polyester Spikeless Golf Shoes
Women's Adicross Retro Spikeless Golf Shoes
Karlie Kloss X9000 Shoes
Karlie Kloss Trainer XX92 Shoes
Adilette Shower Slides
Barricade Tennis Shoes
Harden Vol. 6 Shoes
Predator Edge Lethal Zones+ Firm Ground Boots
Dropset Trainers
Predator Lethal Zones I Firm Ground Boots
Forum Bold Shoes
Supernova Shoes
Futurepool Shoes
VL Court 2.0 Shoes
Lite Racer CLN 2.0 Shoes
SolarGlide ST 4 Shoes
Ultraboost DNA Shoes
Solarboost 4 Shoes
Fluidflow 2.0 Shoes
adidas 4D FWD_Pulse Shoes
Run Falcon 2.0 Shoes
Ultraboost 5.0 DNA Shoes
Her Court Shoes
Supernova+ Shoes
X Ghosted.1 Firm Ground Boots
Run 60s 2.0 Shoes
1 / 2
Sida:av 2

Rosa skor för damer

adidas skokollektion för damer har skapats med en optimal kombination av funktion, stil och komfort. adidas skor tar din look till en helt ny nivå. Skor från adidas ger skydd åt fötterna och erbjuder äkta komfort så att du kan njuta av varje ögonblick. Med dessa rosa skor för damer kommer du att vara redo.

Märket med de tre ränderna – rosa skor för damer från adidas

Vi erbjuder skor tillverkade av läder, canvas och läder.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Med skorskollektioner som Originals, Five Ten och Performance ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Performance höjer motivationen och lägger framgångarna på en ny nivå. Gamla skatter och innovationer sammanförda under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångsidiga värld.

Med teknologier såsom LIGHTSTRIKE, CLOUDFOAM och TRAXION är du rustad för varje situation. Vi har analyserat atletdata som inhämtats under ett antal år och använde dem när vi utvecklade adidas 4D-mellansula. Den nyskapande nätstrukturen bidrar med foten en väl balanserad kombination av stöd och optimal stötabsorbering. Mellansulan med BOOST ger maxad kraft steg efter steg steg och har den mest responsiva stötdämpningen vi någonsin skapat. Mellansulan med BOUNCE ger en sko med bekväm stötabsorbering för maxad kraft på planen och andra platser där du behöver det. De har inte bara gjort det på gatan utan även på världsscenerna – skor från adidas är hyllade internationellt och är ett tydligt statement. Du hittar skor i kollektionerna Parley, AlphaBoost och adilette. Miljöskydd är viktigt för oss. Det är därför vi har utvecklat Parley. För den här kollektionen har vi bearbetat plast som samlats ihop på stränder och i kustområden. Parley kombinerar därmed miljöhänsyn med superfunktionell design. adidas är populärt hos atleter och sneakerfans. Vi har en rad olika modeller för att möta dina specifika behov.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan damer skapa sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Som de äkta atleter vi är vet vi att det är detaljerna som gör störst skillnad, oavsett om det är före, under och efter träningen. Därför har våra outfits för kvinnor skapats med höga kvalitetskrav för sport och vardag. Bassäng, strand, triathlon eller tävling – visa vad du går för när det gäller. Med produkter från adidas är du väl rustad för att göra precis det. Våra skor lämpar sig för grus, fasta gräsplaner, mjuka gräsplaner, gräsplaner, hårda planer, inomhusplaner, löpbanor, löpband, gator, terränger och vägar. Framtiden börjar nu. Skaffa våra rosa skor för damer från adidas – nu är stunden inne.