alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gratis leverans av beställningar över SEK250
adidas

rosa hoodie dam

 
[557]
Pris
79 kr - 3 999 kr
793999
1 / 12
Sida:av 12

Rosa hoodies för damer

Kreatörerna är en ny, självsäker generation som bestämmer sina egna regler och uttrycker sin personlighet via sin stil och sina kläder – våra produkter har en bekväm, sportig design som har skapats för din fritid. Hoodies från adidas sitter perfekt och blir ett oumbärligt lagerplagg. Alla rosa hoodies för damer från adidas är designade för att hjälpa dig i din aktiva livsstil.

Skriv dina egna regler – rosa hoodies för damer från adidas

Våra hoodies har tillverkats av bomull, läder och nylon. Alla kläder som är tillverkade av bomull känns bra mot huden eftersom man inte svettas så mycket i dem. Materialet är idealiskt om du är ute på språng på fritiden eller ägnar dig åt ett lätt träningspass.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Upptäck trender med potential att bli klassiker i kollektionerna med hoodies från märken som Performance, Five Ten och Athletics. Uppskattade klassiker och innovationer förenade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångskiftande värld. Performance har skapats för atleter som inte vill kompromissa med stilen – retrodesign med en distinkt betoning på funktion. Söker du efter funktionell design i kombination med funktion som du kan räkna med under alla förhållanden? adidas Terrex har designats för utomhusaktiviteter och är den optimala följeslagaren.

Vi testar noggrant ny teknologi som SUMMER., FITFOAM och FORMOTION i extrema förhållanden. Responsiv stötdämpning tack vare mellansulan med BOOST som skickar tillbaka energin som du har använt. Vi har utvecklat den flexibla och lätta mellansulan med BOUNCE som ger dig kraft i vartenda steg så att du håller dig fulltankad med energi. Vi har analyserat och dragit slutsatser utifrån atletdata som inhämtats under ett antal år och använde dem när vi utvecklade adidas 4D-mellansula. Den nyskapande nätstrukturen ger foten en perfekt kombination av stöd och optimal stötabsorbering. Våra kollektioner med hoodies inkluderar Questar, Kiellor och Retroset. Vi kämpar för hav som är fria från plast och använder plastavfall för att göra funktionella sportprodukter. I Parley-kollektionen använder vi plastavfall som samlats in på stränder och i kustområden som råmaterial.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan damer skriva sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. Som de genuina atleter vi är vet vi att det är detaljerna som är avgörande, före, under och efter träningen. Därför har våra outfits för kvinnor skapats med höga kvalitetskrav för sport och vardagen. 3-Stripes är alltid helt rätt: för bassäng, strand, triathlon, tävling eller vandring. Rosa hoodies för damer från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är inställd på att slå ditt personbästa varje dag.