alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

rosa löparskor

 
[66]
1 / 2
Sida:av 2

Rosa löparskor

Allt du behöver hittar du i adidas skokollektion. Med adidas skor är du ständigt först med de senaste trenderna. Skor från adidas har en teknisk design som hjälper dig att lyfta framstegen inom löpning till en helt ny nivå. Löparskor från adidas tar hand om fötterna och erbjuder äkta komfort för njutning hela dagen. Med dessa rosa löparskor kommer du att vara rätt utrustad.

Skriv dina egna regler – rosa löparskor från adidas

Med vår sportutrustning är du redo att ge allt du har när du tränar löpning och vill slå ditt personbästa: löparskor från adidas.

Läder, mockaläder och textil är tre av de material vi använder för att producera våra löparskor.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Det spelar ingen roll om det är märken som Performance eller TERREX – med adidas-löparskor får du inte bara uppmärksamhet på nästa träningspass utan också på vägen dit. Performance höjer motivationen och lägger framgångarna på en ny nivå. Snö och regn? Ruggiga vindar? Skumpiga vägar? Inga bekymmer! adidas Terrex är plagg som designats för utomhusaktiviteter. Vi håller dig varm och torr under äventyren på höga höjder och ser till att du står på stadiga fötter.

Vi testar noggrant ny teknologi som LIGHTSTRIKE, CLOUDFOAM och ADIFIT i tuffa förhållanden. Responsiv stötdämpning tack vare mellansulan med BOOST som skickar tillbaka energin som du har använt. Mellansulan med BOUNCE är flexibel och absorberar stötar så att du kan prestera på topp. Ju mer energi du använder, desto mer får du tillbaka! Vi har analyserat atletdata som sammanställts under ett antal år och använde dem när vi utvecklade adidas 4D-mellansula. Den unika nätstrukturen bidrar med foten en perfekt kombination av stöd och optimal stötabsorbering. De har inte enbart gjort det på gatan utan även på världsscenerna – skor från adidas är hyllade internationellt och är ett tydligt statement. Du hittar löparskor i kollektionerna Solar, UltraBoost och Pulseboost. Att skydda miljön är viktigt för oss. Därför har vi utvecklat Parley. För den här kollektionen har vi bearbetat plast som samlats ihop på stränder och i kustområden. Parley kombinerar därmed miljöskydd med superfunktionell design. Skor handlar om mer än stil. I slutändan är det våra fötter som bär oss, varje dag. Därför lägger vi stor vikt vid att skor från adidas kombinerar både stil och komfort.

Människor som tänker i nya banor för att förändra världen – adidas-produkter för barn, damer och herrar. Finn din egen väg på terrängen, triathlonet eller tävlingen. Skor från adidas är extremt allsidiga, det spelar inom roll om det gäller löpbana, löpband, gata, terräng och väg. Rosa löparskor från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är redo att slå ditt personbästa varje dag.