alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Badkläder

 
[263]
1 / 6
Sida:av 6

adidas simprodukter och simkläder

Utvecklade med atleter för atleter: adidas har designat en simkollektion som uppfyller behoven hos alla manliga och kvinnliga simmare. Vilken bassäng du än dyker ner i så har vi rätt kläder och accessoarer: från baddräkter och bikinis till olika modeller av korta och långa badbyxor och badshorts.

Att välja rätt simkläder för dig

Simning är en av de mest universella och mångsidiga träningsformerna. Oavsett din ålder och fysiska förmåga så stärker simning hjärtat och förbättrar konditionen, uthålligheten och styrkan. adidas har utrustning för dig som simmar för att vinna, för att komma i form eller bara som hobby.

Tävlingssimning

För simmare där snabbhet är det viktiga har adidas ett brett utbud av simkläder med enastående tekniska egenskaper för träning och tävling på elitnivå:

·        Hållbara, helt klorresistenta material

·        Kompressionspassform som ger total rörelsefrihet

·        Flatlocksömmar och vattendynamiska siluetter minskar motståndet och gör det smidigare att ta sig fram

Simmare som vill prestera kan likna simstjärnorna i modeller från världsmästerskap och OS, burna av framgångsrika simmare som guldmedaljörerna Kyle Charmers, Marco Koch, Michael Andrews, Madison Wilson och Coralie Balmy.

Simma för att träna

Med sin kunskap från åratals erfarenhet av tävlings- och träningssimning har adidas utvecklat simkläder som uppfyller träningsbehoven för simmare på alla nivåer. Hög hållbarhet kombineras med superb design, från adidas klassiska tre ränder till mer trendiga modeller, som passar allt från bassänger till öppet vatten.

Simma i havet

adidas strandkollektion erbjuder simkläder för solälskande strandfantaster som planerar heldagar vid stranden, sjön eller havet. Strandkollektionen är stilriktig och perfekt för simning, men också designad att passa strandsporter som volleyboll och fotboll.